Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PROŠETALA VERENIČKI PRSTEN

Nata pokazala dijamant od 10.000 evra!

Autor: A.R. - D.P. | 04.10.2013 - 21:00:00h | Komentara: 4

Druga udaja, po svoj prilici, smeši se pop pevačici Nataši Bekvalac (33), koja je pristala da ozvaniči vezu sa menekenom Vladimirom Vuksanovićem (25), a u sredu uveče pokazala je i svoj verenički dijamantski prsten, koji je Vlada, kako saznajemo, platio 10.000 evra.

Story žurka | Foto: Dimitrije Goll

Vlada je prsten kupio u Beogradu i poneo ga da bi Natu zaprosio na Ibici | Foto: Dimitrije Goll

Ovaj komad nakita Nata je dobila na odmoru u Formenteri, gde se verila sa Vuksanovićem, a prvu priliku da ga javno prikaže imala je na žurki povodom osmog rođendana magazina „Story“.


- Pre odlaska na Ibicu, nakoliko nedelja ranije, Vlada je odlučio da baš na ovom odmoru zaprosi Natašu. Kupio je prsten u jednoj poznatoj zlatari u Srbiji po ceni od 10.000 evra i planirao je da se vere za njen rođendan 25. septembra, što su i uradili. Cena prstena je zaista nevažna u poređenju sa srećom koju je Nataša osetila kada je čula Vladino pitanje. Njih dvoje su imali brojne uspone i padove u vezi, a sada su konačno srećni i njihov odnos je stabilan - priča izvor blizak paru za „Alo!“ i dodaje da svoju tajnu o veridbi Nata i Vlada nisu dugo čuvali.

Story žurka | Foto: Dimitrije Goll

Srećni verenici: Vlada i Nataša | Foto: Dimitrije Goll

- Odmah kada su se verili, Nataša je javila roditeljima i sestrama i svi su čestitali jer znaju da je Vlada dobar i staložen momak, a i pravi čovek za nju. Nataši je bilo najbitnije da se Hana lepo slaže sa Vladom i odabrala ga je za budućeg supruga jer ga njena ćerka veoma voli - rekao je izvor.

Story žurka | Foto: Dimitrije Goll

Dokaz da će se udati za manekena | Foto: Dimitrije Goll

O svojoj veridbi ni Nataša ni Vlada nisu želeli da pričaju za medije, te dok je ona bila nedostupna tokom jučerašnjeg dana za komentar, Vuksanović je bio zauzet poslovnim sastancima.


- Zauzet sam. Na sastanku sam i ne mogu da pričam - juče nam je rekao maneken, koji čak ni na žurki magazina „Story“ nije želeo da priča o vezi sa pevačicom.

Story žurka | Foto: Dimitrije Goll

I SLAVICA PROŠETALA PRSTEN!

Osmehe i sreću nije krila ni pevačica Slavica Ćukteraš, koja se nedavno verila sa golmanom Vladom Avramovom, a nije krila ni prsten na žurki magazina „Story“, te je mahala rukom i svima dala do znanja daje sada zauzeta za ostale muškarce.
Slavica se pre dve nedelje verila sa Avramovom, koji je branio za Fjorentinu, a trenutno igra za Kaljari u Italiji, a njih dvoje bili su u vezi više od 15 dana. No, za razliku od Nataše Bekvalac, Slavica se u javnosti pojavila sama sa prstenom, bez svog verenika, a u pratnji koleginice Milice Todorović.

Poslednji komentari
  • sasa stankovic Vreme: 05.10.2013 05:22h

    Lepa Nata je i prošetala Haninog brata ?!

  • momazver Vreme: 05.10.2013 07:01h

    Vlado sine,kakav si ti to film morao da snimis da navatas tolke pare..jel onaj..manekenski..sto se snimaju u kaliforniji...eeeee,da ona tebe voli mogao si joj dati i kitu poljskog cveca i opet bi rekla DA.ovako i ti i ona samo skupo pokazujete da ste pravi akteri filma*Vasar tastine*./do novog-veceg kamena,kada ces postati istorija,al ajd-neka vam je sa srecom/

  • nn Vreme: 05.10.2013 09:20h

    NIje od deset hiljada, vec trideset! Sta smo bre mi, Veverice? Nije vise od 500 eura!

  • ja! Vreme: 05.10.2013 11:23h

    Kako kratke prste ima ova žena. Ona i Seka Aleksić, mrtva trka koja ima manje ćevapčiće umjesto prstiju :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP