Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POSTAJE BEOGRAĐANKA

Nata prodala stan u Novom Sadu, pa kupuje u Beogradu!

Autor: D. Tripić | 03.03.2013 - 08:15:00h | Komentara: 0

Odluku da se preseli u Beograd, Nataša Bekvalac donela je početkom prošle godine i od tada je promenila dva stana u prestonici koje je iznajmljivala, međutim, rešena da više ne bude podstanar, ona ovih dana traga za nekretninom koju će kupiti u prestonici. Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog panonskoj Barbiki, ona je u rodnom gradu prodala stan kako bi konačno u Beogradu kupila stan i prestala da bude podstanar.

Sprema  stvari za selidbu: Nata

Sprema stvari za selidbu: Nata | Foto: V. Lukić

- Nataša je odlučila da jedan stan koji je imala u svom rodnom gradu proda kako bi konačno kupila životni prostor u Beogradu, jer je odlučila da se definitivno preseli u glavni grad. Prosto, ona ne može da radi iz Novog Sada jer je njen posao više vezan za Beograd, a zaista joj je naporno da non-stop putuje. Međutim, Nataša i Kristina su već godinu dana podstanari u Beogradu i to im se uopšte ne isplati, te su odlučile da prodaju jedan stan u Novom Sadu i kupe drugi u glavnom gradu. O svemu su se dogovorile sa ostalim članovima svoje porodice - priča izvor i dodaje da Bekvalčeva nema nameru da se vraća u vojvođansku prestonicu.


- Hana, Natašina ćerka, na jesen će krenuti u školu i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih je Nataša htela da se stambeno osigura u Beogradu. Ona želi da prestane sa seljakanjem i odlučna je da za svoju porodicu obezbedi dom iz kog se više neće seliti, a u novi stan u Beogradu useliće se sa sestrom Kristinom, koja takođe ovde radi i živi sa ćerkom Petrom - rekao je dobro obavešteni izvor za „Alo!“.

On je Beograđanin od rođenja: Danilo Ikodinović

On je Beograđanin od rođenja: Danilo Ikodinović

Kako se spekuliše, jedan od razloga koji je ubrzao Natašinu odluku da se iseli iz stana u kom sad živi u Beogradu je i problem koji ima sa komšinicom, sa kojom se i sudi zbog uvreda, te će uskoro prestati da dele zgradu i dvorište u poznatom beogradskom naselju.


Želeli smo da iz prve ruke saznamo kako napreduje potraga za novim stanom, ali do komentara Nataše Bekvalac nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Dača na relaciji Novi Sad - Beograd!
I dok Nataša Bekvalac više neće biti na stalnoj relaciji Novi Sad - Beograd, njen bivši suprug i otac njene ćerke Hane hoće. S obzirom na to da je nedavno u Beogradu otvorio kafanu koji nosi ime kao i ona u Novom Sadu „Tako je suđeno“, on će dosta vremena provoditi u srpskoj prestonici. Međutim, za razliku od Nate, Dača nije prodavao nijednu nekretninu kako bi u Beogradu otvorio kafanu, a zadržao je i onu u Novom Sadu, koja je započela sa radom dok su njih dvoje bili u braku.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP