Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRAVI RAZLOG RAZVODA

Nataša Bekvalac: Daču je promenila nesreća!

Autor: Mondo.rs | 18.10.2013 - 13:40:00h | Komentara: 8

Nataša Bekvalac se poverila voditeljki Jeleni Bačić Alimpić, koja vodi emisiju “Dobro veče Srbijo”, koja se emituje nedeljom na TV Pink.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Natine najlepše godine u životu: Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

- Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Mnogo sam ga volela, jer mi je bio oslonac u živbotu. Jedini sponzor koga sam imala u životu je moj otac - rekla je lepa Nata.

Jeleni Bačić Alimpić koja je poznata po direktnim i provokatnim pitanjima, želela je da sazna zašto se njen brak sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem raspao.
- To su bile najlepša godine mog života. Nažalost, nesreća ga je promenila, pa je promenila i naš život - iskrena je bila Bekvalčeva.
Tokom gostovanja u ovoj emisiji, pevačica se osvrnula i na veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem.
- Naša veridba nije marketniški trik, niti farsa, kao što se priča. Vlada me je zaprosio na moj 33. rođendan, koji sam slavila na Ibici. Tada sam dobila prsten od njega - izjavila je Nataša.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 18.10.2013 14:27h

    A Kole..sta bi sa Koletom sponzorom//

  • hromi daba Vreme: 18.10.2013 16:31h

    Daču je promenila nesreća, a šta je Natašu Bekvalac promenilo ? Mnogo trivijalnih pitanja sa još trivijalnijim odgovorima. Niti smo mi mala deca kojoj se serviraju priče za laku noć, a još manje padamo na lupetanje Nataše Bekvalac. Kako bi bilo lepo da je tačan odgovor na pitanje dali si imala sponzora ? Ako je Nataši jedini sponzor bio otac, onda je muči edipov kompleks, njega je uspešno zamenio Kostić. Koji bi predznak stavila ispred Ćazima Osmanija, prijatelj za jednu noć ili dan ?

  • jole Vreme: 18.10.2013 21:17h

    onaj Vlada bi pojeo govno da bude u medijima, ceo zivot je to radio a ova nesrecnica je varala Dacu sve vreme.braka i da se nije desila ta nesreca ostavila bi ga i ranije ovako je malo trpela da ispadne covek. Svakako je olicenje prljavstine Srbije i ona i sestra Mrkic i mladja Kika - boze zao mi je sto nisu rodjeni u Tadzikistanu nego ovde smrde i truju omladinu

  • Goxi Vreme: 18.10.2013 21:17h

    Jok nece ga promeniti. Jedva ostao ziv, jos dok se sastavi i prihvati kako je sam kriv....Sta si mislila macko, da ces ti malo da places, njega ce malo da operisu i to je to. Posle cete svi na lbicu. Ne ide to tako. Ljudima trebaju GODINE da dodju sebi nakon takvih nesreca. Ali gde takva ˝riba˝ kao sto si ti ima vremena za gubljenje na takve stvari. A i sad mozes na lbicu kad 'oces. On mi nikad nije bio cist kao lik a tebi svaka cast kako si ovo izrecitovala, bez blama.

  • Bata Srećko Vreme: 18.10.2013 22:07h

    Ova Nata Granata je stvarno čudo! Vrati se na Megatrend željno te isčekujemo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP