Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUZA SUZU STIŽE

Nataša Bekvalac nije uspela da obuzda emocije pred publikom

Autor: Blic | 23.09.2014 - 12:30:00h | Komentara: 4

Nataša Bekvalac (33) nastupila je u subotu na „Grožđebalu“. Pored toga što je blistala u crnoj čipkanoj haljini, pevačica je uspela i da se rasplače.

Jedva uspela da iskontroliše grudi: Nataša Bekvalac / foto: Miloš Perić

Nataša Bekvalac / foto: Miloš Perić

Nataša je bila gošća na 57. izdanju ove manifestacije u Vršcu. Pevala je pred nekoliko hiljada ljudi a kada je na red došla numera „Ponovo“ pevačica nije mogla da zaustavi suze.
- Pesma mi je izmamila suze, jednostavno, prepustila sam joj se, a kako je publika bila sjajna pa su suze bile neminovnost - ispričala je Nataša za „Blic“.

516277_natasa-bekvalac05foto-igor-vujanovic_f

 | Foto: Blic

 
Izgleda da je ova pesma fatalna za popularnu pevačicu. Naime, Nataša je uz istu numeru plakala i kada je nastupala na dočeku ove godine u Novom Sadu. Tada je rekla da ju je ganulo to što je pevala u svom rodnom gradu pred ljudima koje dobro poznaje.

Inače, Nataša je prilikom poslednjeg bisa u Vršcu sišla sa stejdža, a potom i poljubila nekoliko najvatrenijih fanova.
Poslednji komentari
  • Danica Vreme: 23.09.2014 03:28h

    "Pored toga što je blistala u crnoj čipkanoj haljini, pevačica je uspela i da se rasplače", kakve veze ima ovo jedno s drugim? Novinari, novinari, tekstovi su vam najčešće "rugobni", ali NASLOV?

  • NADA Vreme: 23.09.2014 13:33h

    malo je nezanimljivo ovo pisanije, zabolece me bas I za njene suze I izvestacene mimike, koga to jos interesuje

  • kurbla Vreme: 23.09.2014 14:39h

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 23.09.2014 15:54h

    Svi znamo kako je Nata doživela težak udes, onda i još UVEK njenog Dače. Danima je plakala, nije ništa jela, pila... Danonoćno je bdela nad njim, molila da je puste u šok sobu, da ga vidi, MOLILA SE ZA NJEGOV ŽIVOT, a u pitanje je dovela svoj... Toliko ljubavi... To nemože da se izbriše tek tako, nije olovka, papir i gumica. To zasigurno i Dača zna. U dubini duše se i dalje itekako VOLE ali u pitanju JE sujeta, inat ili šta već. Zato se jako emotivna Nata i rasplače, ne zbog publike, ili N. Sada, najlepše trenutke zapravo je doživela u ovom gradu i zajednički život sa Dačom. Ja je OBOŽAVAM u svakom smislu ove reči, pa ako slučajno ovo pročita predložio bih: KRAJNJE je vreme Nato da se vratite jadan drugome, da počnete gde ste stali, a ono između, bacite niz reku. Da više ne PATITE vi i vaše dete.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP