Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA JE REALNA

Nataša Bekvalac: Nisam seks-simbol, da tako mislim, bila bih za ludnicu!

Autor: telegraf.rs | 02.01.2015 - 10:30:00h | Komentara: 0

Jedna od najlepših Srpkinja, Nataša Bekvalac, u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf priča o novogodišnjim željama, najluđoj noći, ljubavi sa Ljubom Jovanovićem, ali i teretani, vežbanju, liniji i sitnicama koje brinu i raduju svaku ženu

Nova godina sa Natašom Bekvalac | Foto: RAS

Nataša Bekvalac | Foto: RAS

Pevačica nerado otvara dušu za medije, budući da se nekoliko puta ispekla, ali uspeli smo da je smekšamo. Pitanja su se nizala, a pročitajte šta je sve Nata rekla.
Primetili smo traku za trčanje u stanu, pa nas je zanimalo da li je vežbanje svakodnevno, ili povremeno.
- Ne volim nijednu vežbu u teretani (smeh). Nikada lako nije postići krajnji cilj, odnosno, ostvariti uspeh. Kada je muzika u pitanju, mnogo je vežbe potrebno, a pogotovu kada je izgled u pitanju. Niko se nije takav rodio, mnogo treninga, znoja i odricanja je potrebno. Iskreno, kada ne stižem na treninge, onda je sat vremena brzog hodanja moja svakodnevica. Sad smo već ušli u rutinu, Hanu vodim u školicu oko 07:45 i već u 08:30 sam na traci, da bih od 09:30 istuširana i isfenirana započela radni dan. U principu, lepo je kada imaš svoj ritam, tada su i uspesi zagarantovani – kaže pevačica.

Kaže da će ovaj nastup pamtiti: Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac | Foto: Mitar Mitrović

Nastavili smo sa novogodišnjim željama…

- Generalno, nemam velike i preterane planove. Uvek slušam svoje osećaje i ne znam kako ću se osećati za dva, tri meseca i šta ću tada želeti. Ono što znam i što je sigurno, da su, za sada, sve želje vezane za Hanu, njeno školovanje, edukaciju i vaspitanje. Na to sam fokusirana i to mi je prioritet. Naravno, ako Bog da, da završimo album i da u martu izađe. Stvarno smo pri samom kraju. Nisu to neki preterani planovi, niti ambicije – dodaje novosadska Barbika.

Podsetili smo je da nedavno izjavila da bi volela da dobije bebu.

- To je bilo površno, nisam tako rekla. Ljudi često vole da banalizuju stvari i mene da naprave površnom i onakvom kakva nisam. Kažem da bih volela da imam veliku porodicu, jer potičem iz takve, ali to je zaista moja najdublja intima. Ali, tačno je, zaista bih volela veću porodicu.

Za kraj nas je zanimalo da li je pevačica svesna da je smatraju srpskim seks-simbolom, te da važi za jednu od najlepših javnih ličnosti kod nas?

- Ja se ne osećam seksepilno. Priznajem da sebe ne doživljavam na taj način. Zato oko sebe imam ljude koji kažu kada je nešto dobro, manje dobro i kada treba da se promeni. Nisam seks-simbol, uvek mi bude smešno kada se o meni piše na taj način. Kada bih o sebi tako mislila, bila bih na dobrom putu da budem za ludnicu (smeh) - zaključila je Nataša.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP