Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ESTRADA SE UJEDINILA

Nataša Bekvalac plakala zbog Ane Kokić!

Autor: Puls | 29.12.2013 - 12:30:00h | Komentara: 6

Pop pevačica Ana Kokić sinoć je maestralnim izvođenjem pesme "Try" osvojila prvo mesto u humanitarnom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Ana Kokić

Ana Kokić pobedila | Foto: TV Prva

Da je Anino lice sinoć zaista zazvučalo poznato, govore i komentari njenih kolega na društvenim mrežama, koji su oduševljeno navijali za nju.

Nakon pobede Ana je rekla da je tužna jer je došao kraj šou programu, ali da će sigurno sa ostalim takmičarima ostati u kontaktu.
- Žao mi je što nam je zemlja u takvoj situaciji da nemamo uslova i sredstava da nam svaki nastup izgleda ovako spektakularno. Pokazali smo da i kod nas postoje svetske zvezde. Da nisu samo oni "preko bare" sposobni za fenomenalne nastupe. Dokazali smo i da sve što oni rade možemo i mi i to za mnogo manje vremena. Oni to spremaju po nekoliko meseci, neki i duže, a mi smo naše nastupe spremali za dva-tri dana - rekla je Ana.
- Rasplaka me Ana..idi bre ženo u p...u m......u:((((...go Anaaaaaaaa:)!!!!! Ako ne pobedi , ubiću seeeee! - napisala je Nataša Bekvalac ispod fotografije koju je postavila na "Instagramu" na kojoj smo mogli videti Anin nastup.
- Moj favorit definitivno @AnaKokicMusic Iza nje Aleksa Jelic. Divim se svima na profesionalizmu I zabavi koju su pružali nedeljama - napisao je teniser Novak Đoković.
- Što volim kad sam u pravuuuu yeeeah. POBEDA @AnaKokicMusic- Srbijo večeras si nosila aparat za uši i hvala na tome - napisala je pevačica Marija Šerifović koja je od početka finalne emisije glasala za Anu.
- Srbija - Ana Kokić - napisala je glumica Marijana Mićić.
Najponosniji nakon Aninog nastupa i pobede bio je njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen koji se oglasio na društvenoj mreži "Tviter" i napisao:
- Ponosan najponosniji !!! Znao sam i verovao .... @AnaKokicMusic i volim te do ......
Poslednji komentari
  • deni rada milosevic. Vreme: 29.12.2013 15:09h

    OD SAMOG POCETKA EMISIJE ..ANA ME JE ODUSEVLJAVALA..SVI MISLE AKO NEKO PEVA FOLK MUZIKU DA JE AUTSAJDER..MEDJUTIM OVDE SE POKAZALO KOLIKO JE ANA NADARENA I VELIKI SOUMEN..BRAVO ANA..UVEK SAM VEROVALA U TEBE ..ZNALA SAM NEGDE U DUBINI SRCA DA CES POBEDITI..HVALA TI...

  • milka Vreme: 29.12.2013 18:18h

    Bravo Srbijo prvi put cini mi se da se Srbija probudila i videla vrednost koju nam je Ana pokazala.BRAVO ANCICE!!!DIVNA SI!!!!<3

  • makica Vreme: 29.12.2013 21:00h

    B r a v o A n a,najjaca si riba i pevacica.fan klub Kragujevac

  • Mica Vreme: 29.12.2013 21:11h

    Volim sto je Ana pobedila..Uplasila sam se da je narod nepravedan i da ce Sara pobediti,Sara se uopste nije ni isticala i nervirala me je..Ana je bila najbolja i zasluzila je pobedu!Aleksa je trebao da bude drugi,ali nema veze..

  • Mimi Vreme: 30.12.2013 07:48h

    ZASKUŽENO! BRAVO ANA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP