Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROGONI JE

Nataša Bekvalac u strahu od manijaka!

Autor: Blic | 05.12.2013 - 22:00:00h | Komentara: 6

Nataša Bekvalac ovih dana živi u strahu jer se našla na meti manijaka koji je uhodi i ostavlja poklone ispred vrata stana u koji bi uskoro trebalo da se useli. Pevačica još nije alarmirala policiju, jer se nada da će anonimni muškarac odustati.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

Taman kada su svi radovi oko njenog novog stana privedeni kraju i kada bi trebalo da pakuje stvari koje će preneti u novi dom, Nataša Bekvalac je saznala da je progoni manijak, zbog kojeg već danima razmišlja šta bi bilo pametno da uradi.
- Nataši se sada dugoočekivana selidba i ne mili. Sve je počelo kada su je majstori koji su obavljali završne radove u njenom stanu obavestili o tome da je nedavno dolazio jedan gospodin u srednjim godinama da se raspituje kada bi ona trebalo da počne da živi tu. Misleći da je to neko od njenih prijatelja, odgovorili su mu da ni oni ne znaju tačan datum, ali da će to svakako biti uskoro - priča jedan od Natašinih prijatelja koji je upućen u situaciju.

Nataša je pokušala da sazna da li je neko od njenih prijatelja dolazio da obiđe radove, ali pošto niko nije odgovorio potvrdno, brzo je zaboravila na čitav slučaj. Međutim, kada je nedavno otišla da obiđe stan, ispred vrata je pronašla nekoliko sitnih poklona: cveće, čokoladice i parfem. Svaki paketić je imao i poruku.

- Na papirićima je pisalo “Uvek sam tu za tebe“ i “Jedva čekam da mi budeš blizu“. Dok je čitala te poruke, hvatala ju je jeza. Komšije su joj rekle da su tog čoveka videle kako obilazi oko zgrade i zainteresovano razgleda okolinu. Nataša se konsultovala sa prijateljima, koji su je posavetovali da ukoliko se ovo nastavi, ceo slučaj prijavi policiji. Ona će to i učiniti sigurno, ne samo zbog sebe nego i zbog činjenice da će tu živeti sa detetom - kaže izvor blizak Nataši, i dodaje da se pevačica nada da će nepoznati čovek ipak odustati.

Više na ovu temu čitajte na blic.rs

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 05.12.2013 22:13h

    a da nađe krupan poklon?

  • Zoran Vreme: 06.12.2013 06:13h

    Zasto stavljate njene fotke iz mladostI?Ko ce babu sada da napada?

  • johny Vreme: 06.12.2013 07:33h

    nije to nikakav manijak, covek zna red prvo cvece, cokoladice i parfemcic a kada upotrebi tvoje osnovno sredstvo za rad dace on i kes i tada je vreme da se cuvas jer svako ima svoju Mandu

  • mila Vreme: 06.12.2013 08:32h

    spozorusa izmislja da bi se pisalo o njoj. sto nije prijavila policiji kad se boji? Kako je providna.

  • Mare Vreme: 06.12.2013 13:39h

    Svi smo redu ispred njenih vrata... Ko je stao u red, dosao je na red, mislim da nema vise zainteresovanih Aj ne umisljaj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP