Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BEKVALČEVA ODNEDAVNO U FINANSIJSKIM NEVOLJAMA

Nataša digla kredit da bi kupila hit!

Autor: Ekipa VIP | 28.12.2014 - 17:00:00h | Komentara: 6

Natašu Bekvalac drma ekonomska kriza. Kako „Alo!“ saznaje, pevačica je pre mesec dana podigla kredit u jednoj banci kako bi kupila pesmu koja joj se dopala. Plavokosa Novosađanka nije imala drugog izbora jer u poslednje vreme ima više rashoda nego prihoda, a hit joj je neophodan kako bi joj se podigla cena nastupa na tržištu.

Nataša Bekvalac

Kad ostaneš bez para: Nataša Bekvalac | Foto: Emil Čonkić

Pevačicu očigledno
drma ekonomska kriza
jer je bila prinuđena da
uzme pozajmicu u banci
da bi snimila novu pesmu

- Nataša mnogo ulaže u album koji će se na proleće naći u prodaji. Iz tog razloga tezge koje u poslednje vreme ima ne mogu da pokriju ni deo troškova. Ona već dugo nije ubola neki veliki hit zbog kojeg bi joj skočila cena nastupa, a pesma koju je nedavno čula joj se veoma dopala i smatra da može da bude veliki hit - govori dobro obavešteni izvor i dodaje da će se pesma sigurno dopasti publici.

- Pesma je nalik njenom velikom hitu „Nikotin“, a potpisuju je hitmejkeri Filip Miletić i Miloš Roganović. Već i vrapci na grani znaju da su njihove pesme mnogo skupe, baš iz razloga što je skoro svaka pesma koju su oni napisali postala veliki hit. S obzirom na to da nije imala para da je plati odmah, a u strahu da je neko drugi ne uzme, Nataša je podigla kredit i otplatila željenu pesmu - završava priču izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Bekvalčeva trenutno preslušava pesme poznatih autora kako bi prikupila pesme za novi album. Nataša insistira da pesme liče na njene najveće hitove “Ponovo” i “Nikotin”, kojima je pridobila publiku. Krajnje je vreme da Nata ubode veliki hit jer se od skandala, sad i sama vidi, ne živi.

 

Nata u provodu sa Ljubom

Nataša Bekvalac je očigledno odlučila da se sa Ljubom Jovanovićem više ne viđa u stanu, pa tako njih dvoje svaki slobodan trenutak koriste da se provode.

Nastaša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Nastaša Bekvalac i Ljuba Jovanović

U petak uveče su sa prijateljima izašli u jedan klub i ni u jednom trenutku se nisu odvajali jedno od drugog. Sve vreme su se grlaili i ljubili, a zajedničku fotografiju su postavili na društvene mreže, što pokazuje da uživaju u ljubavi.

 

I Milena i Topalko imaju probleme s novcem!

Milena Ćeranić i Topalko

Ćeranićeva i Topalović u finansijskoj krizi
Kako se pisalo u medijima, Milena Ćeranić je jedna od pevača kojima ne ide kada je novac u pitanju. Naime, dok sa jedne strane duguje novac za stare pesme, sa druge a kupuje nove pesme, ali na rate, jer ne može da ih isplati odmah. I Topalko je jedan od onih koji je trenutno u finansijskoj krizi. Kako se pisalo, pevaču je prijatelj platio kiriju za stan, jer on nije u finansijskoj mogućnosti.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 28.12.2014 17:22h

    neki sms da se pomogne?

  • Pera Bandera Vreme: 28.12.2014 18:48h

    Deset puta na odmoru u toku godine i to sve na egzotičnim i skupim mestima o kojima mi obićni znamo samo ako ukucamo na googl-u !

  • blago njoj Vreme: 28.12.2014 19:29h

    Sta ce joj pare kad je ovako lepa!

  • Mislilac Vreme: 28.12.2014 20:15h

    Uveren sam da imamo najvise pevaca po glavi stanovnika u Evropi. Cak i u "ja imam talenat" svi pevaju, niko nema talenat za matematiku recimo. Shodno toj masovnoj proizvodnji pevaca i pevacica raste ponuda i opada traznja. Zato sada svi kriziraju. Ako pevac postane prosecno zanimanje, onda i plata postaje prosecna.

  • bordzija Vreme: 28.12.2014 22:25h

    Od kada nije u dobrim odnosima sa tata Koletom i Ćazimom Osmanijem, financije su joj izuzetno slabe. Veliki prohtevi, mali priliv para, a novi dečko nema niti za dobre patike. Više nije u stanju da financira žurke i terevenke pa je spala samo na Ljubu. Možda joj je to i bolje sada je neće prozivati da je sponzoruša ?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP