Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRINE ZA ŽIVOTINJE

Nataša gradi azil za pse

Autor: Z. S. R. | 07.09.2014 - 09:00:00h | Komentara: 7

Nataša Bekvalac otpočela je gradnju najvećeg azila za pse u Vojvodini, u kojem će moći da udomi više od 100 napuštenih kučića. Budući da grad Novi Sad ne poseduje azil za pse, te da se na ulicama glavnog grada Vojvodine sve češće mogu sresti čopori pasa lutalica, pevačica je došla na ideju da iskoristi veliko dvorište na svom salašu i tamo sagradi 100 boksova za pse.

Pevačica na svom salašu gradi prihvatilište u kojem će udomiti 100 pasa lutalica

Pevačica na svom salašu gradi prihvatilište u kojem će udomiti 100 pasa lutalica | Foto: Rajko Ristić

- Nataša je pre mesec dana došla na ideju da otvori azil za pse, kada je udomila jednog napuštenog psa starog svega nekoliko nedelja. Kada ga je odvela kod veterinara kako bi ga izlečila od rahitisa i kada joj je veterinar rekao da bi pas uginuo da ga nije dovela, Nataša je odlučila da na svom salašu sagradi azila kako bi mogla da udomi bar deo napuštenih pasa. Odmah je kupila materijal i uskoro bi trebalo da otpočne gradnja - govori dobro obavešten izvor.


Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

Kako dalje saznajemo, u toj odluci podržala je cela porodica, a najsrećnija je bila njena ćerka Hana, koja obožava životinje. Jedini problem za sada stvara činjenica da je zemljište na kojem je planirano da azil bude sagrađen obradivo te da preti opasnost da gradske vlasti ne izdaju dozvolu. Ipak, kako izvor navodi, Nataša sumnja da do toga može da dođe, budući da ona ne obrađuje zemlju, a gradu je azil neophodan.


Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali nam se ona do zaključenja broja nije javljala na telefon.
Poslednji komentari
  • Jelenče Vreme: 07.09.2014 08:24h

    Bravo Nataša, divna, plemenita devojko.Suze mi teku, jedva vidim šta pišem. Vi imate srce i dušu za ta divna napuštena bića. Koliko će njih biti usrećeno u Vašem azilu, koliko ćete Vi samo biti ispunjeni osećanjem da ste pomogli da mnogo gladnih i ljubavi željnih kuca nađe svoj dom, da budu sklonjeni sa puteva gde ih nemilosrdno gaze kola,osakaćuju i truju neki monstrumi. Svala Vam čast i veliko HVALA .

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 07.09.2014 10:05h

    Znao sam da je Nata jedno emotivno stvorenje, a povrh toga i prelepa. Kao i ja obožava životinje i mnogo što- šta. Voleo bih da je UPOZNAM.

  • SRAM-VAS-BILO Vreme: 07.09.2014 12:02h

    HAHAHHA KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA OD PRORACUNATIH LJUDI PRAVITE IDOLE? SVI ZNAJU DA JE OVO UNOSAN POSAO I DA CE DOBITI OGROMAN NOVAC IZ DRZAVNE KASE I DA NEMA GOVORA O LJUBAVI PREMA ZIVOTINJAMA VEC OOOGROMNOJ LOVI. DRUGI SU GLUPI PA TO NISU SHVATILI? ZNA SE KO STOJI IZA NAATASE I KO JOJ UGOVARA POSLOVE, ONAJ U MEGATRENDU, KO PRAVI PESME, KO UGOVARA POSAO NA JAHTAMA A KO POSAO ZA STENARU

  • vanja Vreme: 07.09.2014 12:08h

    svaka cast,ako je to istina!! ispunjavas moju zivotnu zelju!! uradila bih isto kada bih bila u finansijskoj mogucnosti!! jednostavno,bravooo!!

  • nedjo Vreme: 07.09.2014 16:35h

    sacuvaj boze

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP