Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUTA JER NE POŠTUJE NJENA PRAVILA

Nataša i Dača se posvađali zbog ćerke!

Autor: A. O. | 02.06.2014 - 19:48:00h | Komentara: 7

Nataša Bekavalac i Danilo Ikodinović, jedan od nekada najlepših ljubavnih parova, ni dan-danas ne prestaje da intrigrira javnost. Poslednja u nizu njihovih razmirica desila se nedavno, kada je Nataša bukvalno zapretila da mu neće davati Hanu za vikend ako nastavi da je hrani nezdravo.

Plaši se da  se ne ugoji: Nataša i Hana

Plaši se da se ne ugoji: Nataša i Hana | Foto: Petar Marković

 Naime, pevačica je poludela kada je shvatila da vaterpolista udovoljava njihovoj mezimici kada je hrana u pitanju i dozvoljava joj da jede sve one namirnice koje su joj zabranjene tokom nedelje.

Ponosni tata:  Danilo Ikodinović   i Hana

Tera po svom: Danilo Ikodinović i Hana | Foto: RAS

 - Hana je na moje veliko nezadovoljstvo povukla na Danila i voli testo. On je dugo živeo u Italiji, a sami znate kako se tamo ljudi hrane, što je on doneo i u našu kuću. Kada je Hana s njim, oni jedu pice i paste, zbog čega se neizmerno ljutim jer je počela da se goji. Danilo mi kaže da nisam normalna i da je ona dete, ali znam da se to u njenom uzrastu gradi i znam kakve ja probleme imam. Ljuti me kada on kvari nešto što ja pet dana gradim - iskreno je Nataša rekla za „Grand njuz“.

S druge strane, bliski Danilovi prijatelji tvrde da on misli da Nataša preteruje i ne shvata ozbilno njenu ljutnju.

- Danilo je bio dete koje je samo sebi biralo put i zato želi da Hani udovolji na sve moguće načine i pusti je da sama bira šta će jesti, kao i čime će se baviti u životu. Ona je manji broj dana kod njega nego kod Nataše i zato Dača smatra da joj ništa neće faliti da u organizam unese malo testa, kao i to da je ona još uvek mala i da će da izraste, zbog čega neće imati probleme s težinom. Danila više nervira što Nataša, koja je stalno na dijetama, ne shvata da Hani dijete nisu protrebne, već samo više sporta, koji će da joj oblikuje telo i da energiju - kaže naš izvor blizak vaterpolisti. 

Bekvalčeva se odmara u Grčkoj

Pokazala tetovažu  Grcima...

Pokazala tetovažu Grcima...

 Iako nije planirala, Bekvalčeva je iznenada spakovala kofere i sa kumom otišla na odmor. Pevačica je odložila sve radne obaveze i otputovala u Grčku, gde je smeštena u luksuznom hotelu u mestu Porto Karas. Njih dve preko dana uživaju u kupanju i čarima plaža, dok večeri provode u obližnjim restoranima uz vino i koktele. Nataša će po povratku u Srbiju nastaviti sa snimanjem novog albuma, koji planira da izda u septembru, zbog čega se i odlučila na iznenadno letovanje kako bi napunila baterije.

Poslednji komentari
  • jelena kevica Vreme: 02.06.2014 07:40h

    Ne dopada mi se Natasa niti volim da je slusam kada pokusava da peva ali sto se tice stava vezanog za nacin ishrane deteta, potpuno je podrzavam. Imam cetiri deteta i dobro znam o cemu govori.

  • Olja Vreme: 02.06.2014 09:45h

    naravno, što više braniš detetu da jede, to će više jesti

  • lily Vreme: 02.06.2014 13:14h

    strasno ne mogu da verujem da vec sad dete opterecuje kalorijama, kilogramima i izgledom... dete treba da je dete a ne rob nazovi mode... katastrofa... ne kazem da treba svaki dan jesti pizzu ali jednom nedeljno parce pizze nikog nije pretvorilo u slona... sto se tice italijanske paste njihovi sosovi su razliciti, pasta nije samo testenina!!! Dete se razvija i treba da jede sve, a sport i igra su tu da formiraju fizicki izgled deteta.... a konstantnim bombardovanjem sa tim sta treba a sta ne treba da jede ili radi ubija se samopouzdanje deteta sto ima trajnije posledice... dete nije rob stvari, hrane i izgleda. Dete je dete!

  • dejan Vreme: 02.06.2014 19:41h

    Pitanje dana je kada ce jadnom detetu da pocne da stavlja sminku i puder,jer ko je video doticnu bez sminke,mogao je da vidi samo kratere na njenom licu

  • hromi daba Vreme: 03.06.2014 06:31h

    Mislim da Nataša malo preteruje. Hana je dete koje se ubrzano razvija i sada ju je potrebno lagano usmeravati ka onom što će biti najkorisnije za nju. Njenu ishranu treba da prati mnogo igre i neki sport koji joj se dopada i nikada neće biti sklona gojenju. Sve one kalorije koje će unesti, rastopit će igrom. Ako je već u ovom trenutku upozorava na ishranu i bombarduje dijetama, to je već patologija. Razume da se dete treba zdravo hraniti, ali nikako redukovat njenu ishranu. Ipak mislim da je to problem Dače i Nataše i da će oni pronaći najbolje rešenje za nju !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP