Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

AMERIKANKA

Nataša Kojić: Stidim se Srbije!

Autor: Kurir | 08.03.2014 - 15:40:00h | Komentara: 24

Nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna, poručila na Fejsbuku iz Amerike Kebina miljenica

Nataša Kojić kao brineta / Foto: Twitter

Nataša Kojić  / Foto: Twitter

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, posle samo nekoliko godina boravka u Americi želi da zaboravi svoje korene. Na Fejsbuku je pljunula po Srbiji, a njen status na engleskom jeziku lajkovala je čak i njena majka Olja.
- Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna. Volim Ameriku svim srcem. Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratnički orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh - tvrdi Nataša.
Pop pevačica očigledno nema nameru da se vraća u Srbiju, ali ne znamo koji je razlog da o zemlji u kojoj su ona i njena porodica sasvim ravnopravni građani govori tako ružno.

Fejsbuk status

Fejsbuk status

 
Inače, Nataša se u Ameriku uputila pre šest godina, po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu. Otišla je na usavršavanje. Dobila je stipendiju za čuveni univerzitet Berkli. Pre odlaska u Srbiji je pokušala da započne karijeru i nastupila je na nekoliko festivala. Sada pokušava da ostvari američki san. Počela je da radi u jednog agenciji za statiste i nada se Holivudu.
Nataša je statirala u filmu „Vuk sa Volt strita“, i to u scenama s glavnim glumcem Leonardom Dikapriom. Iako je snimala ceo dan, od njenog tela u konačnoj verziji ostala je samo zadnjica. Pokušala je dobro da se uda tako što se prijavila za učešće u emisiji „Milioner mečmejker“, u kojoj devojke traže bogatog muža. I tu su je ismejali zbog godina i izgleda.

- To je bio jedan od najboljih setova prošle godine. Nije loše za početak - napisala je Nataša posle teksta o njenom neuspehu koji smo objavili.
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 08.03.2014 16:01h

    Draga Natasa,Srbija se stidi tebe i tebi slicnih.Voli i dalje L.A. to ti Srbija ne brani ali je postedi tvoga lika i dela.Puno uspeha u "karijeri"

  • nedjo Vreme: 08.03.2014 16:09h

    bravo tasa romkinjo nasa!

  • Bobrock Vreme: 08.03.2014 17:29h

    I treba da pljuje,sta ce njoj Srbija i Srbi,oni su trebali dok su tati davali baksis u pijanim nocima sada su oni obicni primitivci.Tako je to kad se novca dokopaju kvazi gospoda pa zaborave ko su i odakle su,ono veru za veceru.

  • Fukare Vreme: 08.03.2014 17:41h

    Kebina ćerka nudila brak američkom milioneru, ismejali je zbog izgleda! HHAHAHAHHAHA IDI ISLA SRECA ZA TOBOM NESECO JEDNA

  • djura Vreme: 08.03.2014 18:53h

    ZAO MI NATASE STO JOJ BAR OTAC NIJE REKAO DA NIKAD I NIJE BILA SRPKINJA....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP