Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO

Nataša Miljković: Iscrpela su me lažna obećanja

Autor: Puls.rs | 09.01.2015 - 23:00:00h | Komentara: 3

Nataša ne odustaje od svojih načela, ni u poslu ni privatno, a ova životna pravila zajedno s bivšim izabranikom, glumcem Srđanom Timarovim prenosi i njihovom sinu Lazaru. Voditeljka je pričala i o tome kako danas gleda na rastanak s bivšim partnerom s kojim je provela šest godina u vanbračnoj zajednici, ali i šta nakon toga za nju predstavlja ljubav.

Nataša  Miljković

Nataša Miljković | Foto: Dejan Živančević

Kako se s godinama menjao vaš pojam o sreći? Jeste li danas ispunjena žena?

- Trudim se da budem. Ima svakakvih dana, nekad sam očajna, a ponekad mi deluje da sve ide dobro. Međutim, ja volim svoj život, često se smejem i ljude oko sebe nikada ne bih menjala.
Pre nekoliko meseci javnost se bavila vašim rastankom od glumca Srđana Timarova. Kako ste se tada osećali?
- Imam ja dobre kolege i hvala vam na tome. Poštovali su naše ćutanje i ja to pamtim. Prošlo je i ne bih da se vraćam na taj period.
Kako sada gledate na razlaz? Jeste li ostali u korektnim odnosima?
- Nas dvoje smo roditelji, nisu se razišli mama i tata. Muž i žena jesu, mada mi to faktički nikada nismo ni bili. U odličnim smo odnosima.
Kako danas definišete ljubav?
- Danas je više ne definišem.
Šta mi muškarci nikada nećemo naučiti o ženama?
- Znate vi sve, samo se pravite da to nije slučaj, jer vam je tako lakše.
Šta vas najlakše iznervira?
- Lažno obećanje, to me je iscrpelo ovih meseci. Kod nas ljudi tako olako daju reč da ona više nema nikakvog smisla. Nedostatak hrabrosti da se kaže ne, doveo je do hiperinflacije praznih obećanja, a moj život u jednom trenutku u fazu iščekivanja da se dogodi nešto što se nikada neće desiti. Govorim o poslu, naravno.
Poslednji komentari
  • Kostadin Vreme: 10.01.2015 05:42h

    Svi dožoši se razočaraju. Političari im obečavaju super plaćene poslove, badava stanove i još mnogo toga. Naravno da toga nema više. Prošao je komunizam.ni partije nisu više što su bile, a ni onog karića nema više. On je častio sirotinju sa našim parama.

  • Драгомир Vreme: 10.01.2015 08:47h

    Када прочитам како су растављени родитељи остали и даље у добрим односима опцујем онако како ми сељаци умемо!Онако ... Добро,да се не изражавам!КАДА СЕ БРАЧНИ ПАР СА ДЕЦОМ РАСТАЈУ ЈЕ ЗА МЕНЕ ПРАВИ БЕЗОБРАЗЛУК!Неваспитање!Тврдоглавост!Неодговорност!Терање ината!Мисле само на себе?МРЗЕ СЕ ТОЛИКО ДА БИ ОЧИ ЈЕДНО ДРУГОМЕ ПОВАДИЛИ А ОВАМО;КАО;И ДАЉЕ СМО ПРИЈАТЕЉИ?За јавност?Да сам током деценија снимао како изгледа мој вишедеценијски брак данас би то било учило за будуће младе!Мој брак је права атракција!Како ме трпи моја Радојка оваквог блесавог се питам?Нит пијем алкохол у мери опијања!Нит јурим сојке!Нит смем да је ударим!Будала!Б у д а л а!Разумете?

  • idi bre Vreme: 10.01.2015 12:59h

    hvala Bogu kada si otisla sa jutarnjeg programa.Novinar mora da bude elokventan obrazovan a sto je najvaznije da govori tako da se svaka njegova rec razume.Moj savet je da ides u pisane novinare nisi za novinara elektro medija. Svercujes se uz kumu koja ti po meni nije prijatelj jer da jeste rekla bi ti sto i ja Pravo kod logopeda moje misljenje ima mnogo pristalica jer ponovo gledaju program sa kojeg si otisla.Sada je jutarnji program pokriven sa odgovarajucim kadrom novinara.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP