Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALI OSTAJE NA RTS-U

Nataša Miljković: Napuštam Jutarnji program!

Autor: Blic | 07.07.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Volim taj program, bez obzira na to što on nije dobar za mene - kaže popularna voditeljka i dodaje da menja emisiju, ali ne i RTS za neku drugu TV kuću.

Nataša  Miljković

Nataša Miljković | Foto: Dejan Živančević

- Umorila se jesam od Jutarnjeg programa, ali taj program je dobar i važan, jedan je od stubova naše televizije. Naravno da želim da radim nešto što više liči na mene, nešto moje, ali, i to će doći na red. „Ključ“ ne priželjkujem, prošlo je to vreme, mada ima dana kad mi je žao što ne ide više jer bih tako rado odradila neke teme na koje je red došao danas. Mislim da će ovo što sada radimo biti više od autorske emisije, a biće prostora i za teme kojima sam se u „Ključu“ bavila. Dakle, biće više od „Ključa“.
Koliko se RTS promenio od Tijanićevog odlaska i da li osećate nekadašnju sigurnost radeći u toj televiziji?
- Televizija se nije promenila, ali dosta drugih stvari jeste. Tamo imam drage kolege, novinare i urednike. Sa Nikolom Mirkovim i Nešom Stefanovićem upravo radim na novoj emisiji. Moje mesto je tamo, ali Tijanića nema i beskrajno mi nedostaje. Nadam se da će njegova borba za stabilan RTS uroditi plodom bar sad kad ga više nema. Čekamo taj zakon pa da vidimo na čemu smo.
Čini se da se retko odlučujete na rezove i promene. Da li se kajete zbog neke odbijene ponude, budući da se spekulisalo da napuštate RTS?
- Lojalna sam, često i na svoju štetu, ali na kraju sve ispadne dobro. Za 20 godina sam promenila dve TV kuće (ako ne računamo Studio B, gde sam zaista bila dete). Nisam sigurna da li je to u današnje vreme vrlina. Na RTS me deset godina držalo to što nisam htela da izdam Tijanića i ljude s kojima sam radila, a bilo je veoma teško raditi i živeti.
Ali, bilo je ponuda da odete?
- Desetak dana pre nego što je Tijanić umro odbila sam ponudu sa druge televizije za nekoliko puta veću platu. Rekla sam mu: „Kad sam Vas trpela deset godina, trpeću još do kraja mandata, neću sad da idem“. Nisam znala da će taj kraj doći mnogo pre kraja mandata i danas mislim da mi je to bila jedna od najpametnijih poslovnih odluka. Bilo bi veoma teško živeti da sam odlučila drugačije. Novac nije važan.

VIše čitajte na blic.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP