Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POP ZVEZDA PREDSTAVILA SPOT ZA PESMU „KRALJICA NOVIH LJUBAVI”

Nataša mokra na promociji!

Autor: A. Radojević | 21.06.2013 - 00:09:00h | Komentara: 1

„Ja daću krv, sreću, suze i znoj”, pesma je Bebi Dol, koja bi mogla da opiše predanost poslu Nataše Bekvalac, koja je u sredu uveče organizovala promociju spota za pesmu „Kraljica novih ljubavi”, a koliko se trudila da sve ispadne kako treba videlo se i po njenoj haljini koja je bukvalno bila mokra od znoja.

Mokra i  spreda i  otpozadi:  Nata na  promociji

Mokra i spreda i otpozadi: Nata na promociji | Foto: Zoran Ilić

Kako je želela da se svaki gost oseća prijatno Bekvačeva je celo veče na splavu „Play” šetala od jednog do drugog, a toplo vreme upčinilo je da se znoj pokaže i na Natinoj haljini. Iako joj je toaleta bila mokra, Nataša nije sakrila zadovoljstvo zbog promocije novog singla i spota, te je nekoliko puta ponavljala kako joj je mnogo lepo.


Kako se nova Natašina pesma zove „Kraljica novih ljubavi” pitali smo je da li to znači da se starim ipak neće vraćati i da li je njeno ljubljenje sa Dačom Ikodinovićem bio samo trenutak slabosti, na šta je pevačica izbegla konkretan odgovor.

Bekvalčeva je celo veče brinula o  gostima, a zbog tropske temperature  haljina joj je bila natopljena znojem

Bekvalčeva je celo veče brinula o gostima, a zbog tropske temperature haljina joj je bila natopljena znojem | Foto: Zoran Ilić


- Ja sam osoba koja ne zna šta je ljubav. Da znam, ja večeras ne bih bila sama, nego bi neko stajao pored mene. Ovako, ne znam šta da vam kažem, jer očigledno ne znam šta je ljubav - objasila nam je pevačica, a onda pojasnila otkud se na njenoj promociji pojavio natpis „moj dečko je van grada”.

- To je slučajno tu. Ali svaka devojka mora da bude smerna kada joj je dečko odsutan, da tako bude i obučena. Baš kao ja večeras - ispričala je Bekvalčeva, koja je celo veče bila vesela.

Bekvalčevu su podržali sestra Kristina i njen suprug Ivo Martinović, zatim Adil, Vlada Stanojević, Marina Tucaković, Danijel Pavlović, Sara Jovanović i mnogi drugi.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 21.06.2013 16:47h

    a cazim?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP