Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKULIRALA GA

Nataša: Možda je Georgiev bio lud za mnom ali ja nisam primetila!

Autor: Puls | 20.10.2013 - 19:02:00h | Komentara: 3

Dobila interesantan kompliment od voditeljke.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je specijalni gost u emisiji „Dobro veče Srbijo“ kod Jelene Bačić Alimpić, a na početku emisije, voditeljka je otkrila da je plavokosa pevačica došla u njemu emisiju pod temperaturom.

Nataša Bekvalac

Jelena je pohvalila izgled pevačice i dodala da je u šminkernici rekla da je češće drži temperatura jer ovako prelepo izgleda.Zatim je dodala da ovo sada nije marketinški trik i da joj od srca čestita veridbu:
- Naravno da nije trik kada je od srca - uzvratila je Nataša.
Inače, na početku emisije je konstatovano da se u porodici Bekvalac rađaju samo ženska deca jer Nataša ima dve sestre i njih tri imaju samo žensku decu. Pevačica je otkrila da je rano počela da razađuje, od svoje sedme godine, jer je tada dobijala platu za svoje angažmane na 3K.

Nataša Bekvalac

NIJE BILA POŽELJNA U SREDNJOJ ŠKOLI!

Nataša danas važi za jednu od najatrkativnijih pevačica na našoj sceni, međutim, ona je priznala da nije bila neka devojka za kojom se okreću drugi dok je bila u srednjoj školi i da je čak više pažnju privlačila kao klinka u vrtiću.

Nataša Bekvalac

500 EVRA ISKUKALA SESTRA KRISTINA!

Kristina Bekvalac je iskoristila priliku da traži od svoje sestre Nataše u zajam 500 evra jer pre nekoliko dana nije htela da joj pozajmi, a pošto je sada na tv-u onda neće moći da je odbije. Nataša je rekla da joj neće pozajmiti, već da će joj dati 500 evra.

-Nale daj mi 500e! - zapomagala je Kristina, a Nataša je prokomentarisala da joj je sestra bahata, ali nije mogla da je odbije i da joj da ovaj novac.

O SIMPATIJAMA VLADE GEORGIEVA I NJE!

Jelena Bačić Alimpić nije odolela da pita Natašu o navodnim spekulacima da se na početku njene karijere Vlado Georgiev zaljubio u nju kada ju je video na jednom festivalu u Crnoj Gori.

-Možda je Georgiev bio lud zamnom ali ja nisam primetila, odgovorila je Nataša i dodala da su njih dvoje danas jako dobri prijatelji.

Nataša Bekvalac

NEĆE DA IZGLEDA NEPRISTOJNO!

Nataša je sve vreme proveravala u emisiji kako izgleda njena haljina i kako je prokomentarisala, proverala je da ne izgleda nepristojno u haljini.

Što se tiče finansiranja, jedini ko ju je finansirao jeste da ju je jedino tata finansirao i da i danas se dešava da je finansijski pomaže.

Poslednji komentari
  • alex Vreme: 20.10.2013 21:35h

    zena je kralj! natasa, naravno!

  • hromi daba Vreme: 21.10.2013 00:08h

    Mnogo trivijalnosti i šupljih priča, voditeljka je pogazila svoje obećanje, ali to nije nikakvo čudo. Lažu ovi, a lažu i oni.

  • Miroslav Vreme: 21.10.2013 12:52h

    Tata je finansira a ostali joj plaćaju za "usluge".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP