Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POP ZVEZDA PROVELA NOĆ U HOTELU BIVŠEG DEČKA KOSTIĆA

Nataša ponovo u Koletovom krevetu!

Autor: Sanja Arsić | 11.06.2014 - 10:00:00h | Komentara: 1

Novosdaska pevačica Nataša Bekvalac ponovo je stupila u kontakt sa bivšim dečkom Miodragom Kostićem, budući da je u ponedeljak ceo dan provela u njegovom novom hotelu, koji se nalazi u centru Begrada.

Susret sa bivšim: Nataša Bekvalac

Susret sa bivšim: Nataša Bekvalac

Kako „Alo!“ saznaje, Nata je sa glumcem Branislavom Lečićem radila reklamu za jednu kompaniju, a slučajno ili namerno, snimana je u Koletovom objektu. Prema rečima našeg sagovornika, pevačica je dobro zanla da je to hotel njenog bivšeg, te se na snimanju ponašala napeto, a u neko doba pojavio se i Kostić, koji se zadržao 15 minuta.


- Nata se posle razvoda sa Danilom Ikodinovićem nekoliko puta slučajno sretala sa Koletom, ali o tome nikada nije želela u javnosti da priča. Mnogima je bilo neobično kada su joj iz ekipe saopštili da će snimati u njegovom hotelu, što je ona bez razmišljanja prihvatila. Bila je pomalo nervozna, jer je pre svega radila sa svojim omiljenim glumcem Branislavom Lečićem, a potom i što je na početku posla najavljeno da će se u neko doba pojaviti i Miodrag.

Evocirao  uspomene...

Evocirao uspomene... | Foto: Vesna Lalić

Bekvalčeva je blistala, a u stajlingu su joj pomogli njena sestra Kristina i bliska prijateljica, manekenka Bojana Rajić. Nesto pre ponoći, dok je snimanje bilo u toku, pojavio si i Kole, koji se zadržao nekih 15 minuta, a ljubazno se pozdravio sa Natašom, sa kojom je kratko i razgovarao - navodi sagovornik „Alo!“ koji se u to vreme zadesio na snimanju.

Mesto „zločina“: Kostićev hotel

Mesto „zločina“: Kostićev hotel | Foto: Vesna Lalić

 
Podsećanja radi, Bekvačeva i Kostić bili su u vezi nešto više od godinu dana. Prema njegovim rečima, upoznali su se na početku njene karijere na jednoj reviji koja je bila održana u njegovom kafiću. Problemi u vezi nastali su kada Natašin otac Dragoljub Bekvalac nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je njegova mezimica u vezi sa dosta starijim muškarcem. Takođe, Nataša i Kostić su bili pod budnim okom medija.
Poslednji komentari
  • Mizzy Vreme: 11.06.2014 17:29h

    Nataša i Kole su bili zajedno nešto više od četiri godine. A sigurno nije zbog njega bila nervozna, jer su njih dvoje vrlo često u kontaktu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP