Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJKA I GLUMAC SE RAZIŠLI NAKON SEDAM GODINA LJUBAVI

Nataša: Rastala sam se s mužem

Autor: Z. S. Radulović | 07.09.2014 - 19:00:00h | Komentara: 8

Miljkovićeva se sa petogodišnjim sinom Lazarom iselila iz stana u kojem je živela sa nevenčanim suprugom Srđanom Timarovom

Nataša Miljković i Srđan Timarov

Nataša Miljković i Srđan Timarov | Foto: Đorđe Kojadinović

Nataša Miljković okončala je vanbračnu zajednicu dugu sedam godina sa glumcem Srđanom Timarovom. Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, lepa voditeljka iselila se sa sinom pre nekoliko meseci iz njihovog zajedničkog stana zbog sve češćih nesuglasica.

Odmara se sa sinom
Nakon što je pregrmela razlaz, Nataša se spakovala i sa sinom otputovala na letovanje u Grčku, gde boravi već sedam dana. Zaštitno lice javnog servisa vraća se sa odmora za nekoliko dana, kada će nastaviti rad na realizaciji nove emisije, koju će voditi sa koleginicom Majom Nikolić i
Slavkom Beleslinom.

- Problemi su nastajali zato što nisu imali vremena da se posvete jedno drugom. Nataša je radila od ujutru do po podne, kada se vraćala kući i brinula o detetu, dok je Srđan tada odlazio na posao. Bukvalno su se u kući samo mimoilazili. I ono malo vremena koje su imali, provodili su u raspravama, zbog čega su odlučili da se raziđu - govori izvor “Alo!”.
Kako dalje saznajemo, sada već bivši partneri lako su se dogovorili i o starateljstvu nad njihovim zajedničkim sinom Lazarom, koji živi sa Natašom, a koga Srđan može da viđa kada poželi.
- Oboje pružaju veliku ljubav sinu i nikako ne žele da oseti bilo kakvu netrpeljivost među njima. Polako mu objašnjavaju da su se mami i tati razišli putevi, ali on skoro svakodnevno viđa Srđana, pa njihov razlaz skoro da nije ni osetio - dodaje naš izvor.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Natašu i ona nam je dala konkretan odgovor, iako je poznato da skoro nikada ne priča o privatnom životu.
- Tačno je da smo se Srđan i ja razveli. Ostali smo u dobrim odnosima zbog našeg deteta i to je sve što imam da kažem o toj temi - izjavila je voditeljka.
Kako bi zaboravila na taj brodolom, plavokosa voditeljka okupirala se poslovnim angažmanima te za oktobar sprema novu emisiju, koju će voditi sa kolegom Slavkom Beleslinom na RTS-u.

O mužu pričala do pre mesec dana
Miljkovićeva je donedavno u medijma pričala o ljubavi sa Srđanom i tako verovatno “zavaravala” medije da nešto nije u redu.
- Srđan i ja smo tandem za ceo život. To je odlučeno kada se rodio naš sin Lazar i tako će ostati zauvek - izjavila je Nataša pre samo mesec dana, iako već tada nisu bili zajedno. Neposredno pre toga, objasnila je zbog čega ne razmišlja o potpisivanju bračnog ugovora.
- Kad se zbroje brakovi naših roditelja, Srđan i ja imamo devet brakova iza sebe. Vrlo dobro poznajemo tu instituciju i bez burmi na svojim rukama. Moj život se ne razlikuje od života ljudi sa ozvaničenom vezom. Isto živimo, delimo obaveze, imamo iste probleme i istu ljubav - rekla je Nataša pre nekoliko meseci.

Poslednji komentari
  • sima Vreme: 07.09.2014 20:42h

    nisu se vidjali po ceo dan. jadni oni radili crkli od posla. das su se tako ponasali i razdvajali nasi roditelji pre 50 godina nebi danas ni opstali. razmazeni neozbiljni . kod psihijatra oboje.

  • Nobody´s Fool Vreme: 07.09.2014 21:15h

    Ovo su njihove privatne stvari i ne zanimaju me.Ono što me zanima je kada gospođa konačno odlazi sa RTS-a ? Ako već uredno godinama plaćam,ne moram biti i izložen torturi.

  • Maki Vreme: 07.09.2014 23:13h

    Divno! A koga folira? Sebe. "Razveli se...", a nisu ni venčani... Ne more to tako, gospodjice Miljković, zar vas nije moralu i nemoralu naučio vaš generalisimus Tijanić?

  • Čiča Gliša Vreme: 08.09.2014 00:12h

    Siroma' ovaj glumac, koliko je godina morao da je trpi i sve da izdrži. Ako je ostao psihički u redu, svaka mu čast!

  • Petar Pan Vreme: 08.09.2014 01:33h

    Koji ste svi vi koji pišete komentare kompleksaši, pa ostavite devojku na miru , nije vam ona kriva što ste vi nezadovoljni svojim bednim životima , pa se naslađujete tuđoj nesreći.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP