Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA KREĆE NA TERAPIJE KOJE ĆE JOJ VRATITI SAMOPOUZDANJE

Nataša se leči od depresije!

Autor: A. V. - B. R. | 25.07.2014 - 09:30:00h | Komentara: 6

Nataši Bekvalac je očigledno naišao težak period u životu kada ne može da izađe na kraj sa poslom, emocijama i svakodnevnim stresom te je rešila da joj stručnjaci pomognu da prebrodi krizu.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac | Foto: Rajko Ristić

Otkako je pročitala knjige
„osnivačice pomoći”
Lujze Hej, Bekvalčeva
je rešila da krene na seanse po Amerikankinom
programu i tako
prevaziđe strahove

Naime, Bekvalčeva je nedavno počela da čita knjige Amerikanke Lujze Hej, poznatije kao „osnivačice pomoći“, i kroz njenu literaturu shvatila da joj takva vrsta psihologa treba kako bi prebrodila težak period depresije u kojem se trenutno nalazi.


Kada je svojim prijateljima objasnila da joj Lujzine reči pomažu da se smiri, oni su je uputili na glumca Siniše Ubovića, koji već godinama drži radionice po Lujzinom programu i tako pomaže ljudima da prevaziđu svoje strahove, oslobode se tereta koji ih muči i počnu da razmišljaju pozitivno.

- Mnoge stvari koje su joj se desile u životu, poput Dačine saobraćajke, razvoda i kasnijih emotivnih pehova, ostavile su dubok trag, iako ih je ona u tom trenutku podnela stoički. U poslednje vreme je sve razdražljivija, brzo menja raspoloženje i često upada u depresiju iz koje ne vidi izlaz. Kako bi pokušala da se oslobodi briga koje je pritiskaju, po preporuci prijateljice počela je čita Lujzina dela poput „Moć je u vama“, „Volite svoje telo“ i „Možete da izlečite svoj život“, u kojima je pronašla praktične savete kako da izađe iz emotivnih kriza i stekne samopouzdanje - priča naš izvor blizak Nataši i dodaje da će novosadska Barbika uskoro krenuti na seanse koje će joj dodatno pomoći.

Otkako je  pročitala knjige  „osnivačice pomoći”  Lujze Hej, Bekvalčeva  je rešila da krene  na seanse po  Amerikankinom program

Otkako je pročitala knjige „osnivačice pomoći” Lujze Hej, Bekvalčeva je rešila da krene na seanse po Amerikankinom programu


- U Novom Sadu je radionica, imaće indivudualne, ali i grupne seanse. Verujem da će joj posle toga biti bolje - kaže naš izvor blizak pevačici.
Pozvali smo pevačicu da nam prokomentariše svoje trenutno stanje, ali se ona nije javljala na telefon u toku jučerašnjeg dana, međutim, na njenom Instagram profilu pronašli smo jednu rečenicu koja ukazuje na to da da je pevačici bolje otkako je počela da čita ovu literaturu.

- Lujza mi je postala kao neka rođena tetka. Čitam istu knjigu drugi put, bojim se da nisam nešto propustila - priznala je pevačica virtuelnim prijateljima.

Inače, kako saznajemo, da bi što pre pomogla sebi i izlečila se, Bekvalčeva svakodnevno vežba uz video-klipove motivacionog govornika Ane Bučević, koja na „Jutjubu“ daje savete za smirivanje misli.

Nata bila i na rekonekciji!

Nataša Bekvalac je nakon burnog životnog perioda i razvoda sa Danilom Ikodinovićem otkrila i alternativni metod lečenja - rekonekciju. Pop zvezda je i tada na nagovor prijatelja krenula na seanse koje za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, kao i veze sa univerzumom. Kako je rekla, na nju ovaj vid lečenja utiče odlično i na svakodnevne probleme gleda drugačije i bez nerviranja rešava sve što može. Prosto rečeno, ne troši energiju bespotrebno i njeno opšte zdravstveno stanje je bolje.

Poslednji komentari
  • Princ od Savoje Vreme: 25.07.2014 10:34h

    Pa mi ni do sada nismo mogli od nje da zivimo, a mogu misliti tek kada dobije samopouzdanje!

  • sasa Vreme: 25.07.2014 11:05h

    Sledeca vest je da joj je izrastao repic verovatno,samo nek se pise nije bitno sta.Tako ti je to kad umesto po mizoci si poznat po tetovazi,depresiji,frajerima itd.

  • žika Vreme: 25.07.2014 12:57h

    idi bolje u pravoslavni manastir da ti otac manastira očita molitvu! bičeš kao nova?

  • Stiw Vreme: 25.07.2014 14:36h

    RAdionice su super, ja sam bio u Afirmacionom centru, sjajno je, preporucio bih svima, ne radi se o Natasi, ali je na dobrom putu izlecenja depresije.. love is in the air

  • Katana Vreme: 25.07.2014 16:01h

    Kakva INTOKS (suprotno od detoks) terapija. Miks Ubovića i Bučevićke ubiće i pokoju mrvu zdravog razuma koja je nekako opstajala u njenoj glavi svih ovih godina. Znajući Ubovića mogu da kažem da je on već počeo debeeeelo da joj naplaćuje ove marketinške trikove. Užas.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP