Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNI PAPARACO

Nataša uselila Ljubu u svoj stan! (FOTO)

Autor: B. Radulović - A. Radojević | 08.05.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Da stara ljubav zaborava nema, više puta potvrdila je pevačica Nataša Bekvalac, koja se posle raskida sa manekenom Vladom Vuksanovićem, vratila u zagrljaj rukometaša Ljube Jovanovića. Da podgrejana sarma ima bolji ukus, dokazuju i naše fotografije na kojima se vidi da sportista počinje život u stanu atraktivne pevačice, što je korak više u njihovoj vezi.

Nataša Bekvalac

Sama vuče kofere, ali je važno da je ponovo emotivno ispunjena | Foto: Rajko Ristić

Kako bismo se uverili u gradska šuškanja da su Nata i Ljuba započeli zajednički život i da se ne razdvajaju, odlučili smo da ih pratimo. Kada je paparaco našeg lista stigao pred Natašinu zgradu, Ljubin auto je uveliko bio parkiran, kao i Natašin. Posle izvesnog vremena, Nata je izašla iz zgrade bez šminke u crnoj garderobi, dok je veliki zlatan krst visio sa njenog uha. Iako je imala kofer koji je vukla, pevačica se sa teretom borila sama.

Nataša Bekvalac

Otišla na put, a dečka ostavila kod kuće | Foto: Rajko Ristić

Vrlo uspešno spakovala je kofer u gepek auta i otišla. Za to vreme, Ljuba je ostao u Natašinom stanu iz koga je izašao nešto kasnije. Očigledno je bilo da rukometaš ima ključeve od pevačicinog novog stana na Dedinju, pa je uredno zaključao, kako vrata stana, tako i ulazna vrata zgrade i odvezao se do grada, pošto mu je draga odavno napustila ljubavno gnezdo.

Ljuba Jovanović

Video nas je, ali nije bežao: Ljuba Jovanović | Foto: Rajko Ristić

- Viđamo ih često, Ljuba je sve vreme tu, spava i pomaže Nataši kada ide u nabavku namirnica. Čak i kada ona nije tu, on boravi u njenom stanu, ali oboje non-stop negde žure, odlaze i dolaze. Oboje su lepo vaspitani, jave se i pozdrave sa komšijama i ne prave žurke u stanu da bi nam smetali. Dolazi joj i sestra Krisina, pa svi zajedno uživaju sa ćerkama - kaže jedna od pevačicinih komšinica koja zarad dobrih odnosa sa Natašom nije htela da otkrije ime.

Ljuba Jovanović

Foto: Rajko Ristić

 

Ljuba i Mandić zajedno na kafi

Ljuba Jovanović i Vlada Mandić

Kada devojaka nema, oni kolo vode... | Foto: Rajko Ristić

Isti dan kada smo slikali Ljubu kod Nataše u stanu, pratili smo Jovanovića, koji je otišao na kafu sa svojim najboljim prijateljem Vladom Mandićem. Sa još jedinim drugarom otišli su prvo do obližnjeg fast-fuda, a onda obavili partiju „muških razgovora“. Sudeći po njihovim osmesima tema su verovatno bile žene.

Nati vratili tablice na auto!

Nataša Bekvalac

Foto: Rajko Ristić

Pevačica ponovo vozi auto koji je mesec dana bio parkiran ispred zgrade, jer joj je policija skinula tablice, kada su je uhvatili da vozi neregistrovan auto. Njoj je registracija istekla u decembru prošle godine. Očigledno da je pevačica platila veliku kaznu, pa su joj tablice vraćene, tako da sada ponovo uživa u vožnji svog BMW-a. U međuvremenu, Nataša je za potrebe odlazakana gostovanja i nastupe koristila Ljubin auto.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP