Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRES I ČESTI NASTUPI NARUŠILI ZDRAVLJE PEVAČICI

Nataši proradio čir, završila u bolnici!

Autor: B. Radulović | 06.05.2014 - 08:15:00h | Komentara: 10

Pop pevačicu Natašu Bekvalac u poslednje vreme život nije mazio, zbog čega je ozbiljno narušila zdravlje. Novosadsku barbiku je pre dva dana, kada se vraćala iz Crne Gore, stravično zaboleo stomak i želudac, zbog čega se jedva dovezla do stana na Dedinju, u kome ju je sačekala sestra Kristine i dadilja njene ćerke Hane, Mira, koja je sa njima od pevačicinog razvoda sa Danilom Ikodinovićem. Kada su videle u kakvom je stanju, istog trena su je smestile u kola i odvezla u jednu privatnu kliniku.

Zabrinuta za  svoje zdravlje:  Nataša Bekvalac

Zabrinuta za svoje zdravlje: Nataša Bekvalac

- Osim bolova u želudcu, Nataša se žalila i da ima nagon za povraćanjem, što je dodatno iscrpelo. Mučnina i sevanja bola kroz ceo abdomen potpuno su je paralisali, da nije mogla da se ispravi, zbog čega je nekoliko puta kolima stala sa strane puta kako bi povratila dah. Još dok je vozila, zvala je Kristinu, koja joj je rekla da će je sačekati u stanu ali nije mislila da je toliko ozbiljna situacija dok nije videla Natašu potpuno izobličenu od bola - priča naš izvor blizak sestrama Bekvalac, i dodaje da su pevačici lekari bukvalno zapretili da mora više da vodi računa o svom zdravlju.


- Doktori su konstatovali da ima oštećenu sluzokožu želuca i da joj je proradio čir, ali da na svu sreći nije pukao, jer je u početnoj fazi oboljenja. Rekli su joj da mora manje da se nervira, da proredi nastupe, jer je iscrpela organizam, i da redovno jede. Ona zasada prima infuzije, dali su joj tablete kojima će smiriti iziritiranu sluzokožu i nakon kontrole za nekoliko dana prepisaće joj dalju terapiju, a verovatno i snimanje želuca pomoću sonde - ističe naš izvor, koji tvrdi da je pevačica veoma emotivna, stoga su je stresne situacije koje je imala u poslednje vreme, kada su porodični problemi i ljubavni život u pitanju, dodatno opteretili.

I u dobru i  u zlu: sestre  Bekvalac

I u dobru i u zlu: sestre Bekvalac | Foto: Petar Marković


Kako saznajemo, Nataša jedva čeka da njena ćerka Hana uskoro završi prvu školsku godinu posle čega će zajedno otputovati na odmor pred letnju sezonu, kada pevačica već ima zakazan nastup skoro svakog vikenda.
U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bekvalčevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.
Poslednji komentari
  • mila Vreme: 06.05.2014 09:16h

    ona je pod stresom, sta treba da kazu one zene koje rade po tri smene i hrane 2 dece to za malu platu.Na godisnjem odmoru je pola zivota, sta je njoj tesko?pojma ona nema sta je tezak zivot.

  • ANJA Vreme: 06.05.2014 09:28h

    to je balon u zeludcu napravio komplikacije a ne čir !!! Gospodja hoce lijep izgled za kratko vrijeme i eto dobila je rezultat .

  • Teodora Vreme: 06.05.2014 10:00h

    Život je nije mazio...jadna. Sve će to da reše tamo neki ćazim, i grupa njenih partnera, uz pomoć likvidnih finansijskih sredstava, naravno deviznih.

  • nikola Vreme: 06.05.2014 10:14h

    nema pesme nema para nema sponzora pa narasli dugovi pa proradio cir

  • Miki Vreme: 06.05.2014 12:14h

    Znaci, infuzija izasla iz mode na nasoj estradi. Sad im je dijareja IN. Do sada su se slikale pored boce za infuziju, u kakvoj pozi ce se slikati dok boluju od nove bolesti?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP