Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SNIMALA BEZ DOZVOLE

Natašu Bekvalac priveli na Ibici!

Autor: A. Radojević | 17.06.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Pop zvezda Nataša Bekvalac otputovala je na Ibicu kako bi snimila kadrove za spot nove pesme, a već prvog dana je doživela neprijatnost, kada ju je policija privela, jer je snimala na nedozvoljenim površinama.

Raspoloženje  im ne pada uprkos  problemima

Raspoloženje im ne pada uprkos problemima

 Pop zvezda Nataša Bekvalac otputovala je na Ibicu kako bi snimila kadrove za spot nove pesme, a već prvog dana je doživela neprijatnost, kada ju je policija privela, jer je snimala na nedozvoljenim površinama. Naime, pevačica je imala veliku želju da neke kadrove snimi na lokacijama za koje nije dobila dozvolu za snimanje, pa je policija istog trenutka odvela Natu u policijsku stanicu, a nakon što su joj uzeli izjavu, pustili su je na slobodu.

Alkohol i dobar provod  su im svakodnevica

Alkohol i dobar provod su im svakodnevica

 - Nataša je sa sestrom Kristinom i nekoliko drugarica otišla na Ibicu kako bi snimila spot za novu pesmu, ali je doživela neke neprijatnosti. Ona je dobila dozvolu da snima spot na pojedinim lokacija, ali joj se svideo jedan deo Ibice, za koji nije imala dozvolu i insistirala je da tamo snime pojedine kadrove. Njena ekipa prvo nije želela da rizikuje, ali su onda prihvatili i dogovorili se da na brzinu sve odrade, kako ne bi bilo problema. Taman što su snimanje kadrova na nedozvoljenim lokacijama privodili kraju, policija je opkolila celu ekipa - ispričao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, a zatim i ispričao kako je izgledao Natin razgovor sa nadležnim organima.

- Policija je odmah upitala zašto je bila na lokacijama na kojima je strogo zabranjeno snimanje, a Nata je pokušala da im na lep način objasni o čemu se radi, ali oni nisu želeli da slušaju. Pošto su shvatili da je ona inicijator svega, odmah su je smestili u automobil i odvezli u policijsku stanicu da bi dežurnim inspektorima objasnila sve. Nataša je nekoliko sati sedela u stanici i objašnjavala da nije znala da su snimanja na tim delovima Ibice zabranjena. Posle saslušanja Natu su pustili na slobodu, ali su joj napisali novčanu kaznu koju je morala da plati u roku od 48 sati. Pevačica se u prvi mah iznervirala, ali nije želala da joj bilo šta pokvari odmor i snimanje spota, pa je sa drugaricama odmah otišla na plažu i uživala u koktelima - kaže naš izvor blizak Bekvalčevoj.

U nameri da se uverimo u ove informacije, kontaktirali smo sa Natašom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP