Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDAL NA HUMANITARNOJ VEČERI

Natašu i pola estrade pretresalo sto maskiranih policajaca!

Autor: B.R. | 06.06.2014 - 11:00:00h | Komentara: 4

Sinoćnu humanitarnu zurku na spalavu Fristajler na kojoj su se prikupljale donacije za ugrožene ljude u poplavama, prekinuo je upad vise od 100 maskiranih policajaca koji su pretresali lokal, goste i pevače. Pevačica Nataša Bekvalac koja je nastupala kako bi animirala ljude da uplate što vise novca na broj 1003, našla se na podu kada su je maskirani momci oborili kako bi je pretresli i prekinuli nastup dok ne obave svoje deo posla.

Nataša Bekvalac

*Kliknite za uvećanje

- Situacija: humanitarno vece na Freestajleru....racija...nindze..ljudi nindze...bem ti zivot - opisala je na svom Instagramu pevacica nesvakidašnju situaciju koja joj se dogodila u trenutku dok je pokušavala da pomogne ugroženima.


Pored Nataše u istom trenutku na splavu se zatekao veliki broj drugih javnih ličnosti koje su došle da podrze ovu akciju.

Poslednji komentari
  • markoni Vreme: 06.06.2014 11:46h

    A njoj kao teško palo da je pipaju!

  • 1000003 Vreme: 06.06.2014 12:40h

    Freestyler?smeh,sampanjac,salala pesmice,vriska,cika,sponzoruse,likushe,celavci,krimosi, i ostali...jako humana ekipa,dobrica..ma dajte uplatite 500din,ali bez ludiranja,slikanja,pokazivanja krpica,silikona,faca,glamura i ostalih stvari koji ne idu u skladu sa trenutkom. Zezajte e i zajebavajte uvek,ali nemojte koristiti ovakve situacije i da pokazujete koliko ste kao humani i dobri.

  • citalac Vreme: 06.06.2014 13:36h

    volim alo i postujem ekipu vaseg lista mislim da ste sjajan tim koji dobro rade svoj posao ali ne vidim razlog zasto policija ne bi obavila svoj posao pa bilo o kom da se radi nijje natasa sveta indijska krava mozda draga gospodo je bila dojava o narkoticima a kad je tako nesto onda niko nije nedodirljiv mislim da celu estradu malo vise precenjujemo znam da to deluje prosecnom coveku kao da je estrada vrh zivota ali danasnja scena nije vise to sto je bilo nekada bar nasa tako da i natasa a i drugi bez obzira na njihove poznate pojave nisu nedodirljivi posebno ti lazni humanitarci jer odjednom svi u srbiji samo da bi se slikali ispadose veci katolici od pape kad cinis od srca ne trazi reklamu za to a ovo upravo lici na to hvala redakciji lista alo

  • charlie Vreme: 06.06.2014 15:07h

    Bravo za policiju,ako sve nije marketing.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP