Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POKAZALA SILIKONE

Nati se ukrutile! (FOTO)

Autor: Ljubomir Tozev | 18.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 1

Stihove svoje pesme „Grudi uvis, haljina na pod“, pevačica Nataša Bekvalac je konačno pretočila u delo, kada je preksinoć na nastupu prvo skinula haljinu, a zatim pokazala gole grudi. Muški deo publike bi ostao bez ove poslastice za oči da je pevačica na sebi imala brushalter.

Bekvalčeva na scenu izašla  u atlet majici, iz koje su sevale  njene naježene bradavice

Bekvalčeva na scenu izašla u atlet majici, iz koje su sevale njene naježene bradavice | Foto: Goran Srdanov

Nataša je, očigledno, odlučila da, osim dobrog nastupa, gostima kluba pokaže i bujno poprsije. Iako je u prvom delu nastupa u prestoničkom klubu „Kasina“ nosila haljinu, novosadska barbika se ubrzo presvukla u atlet majicu. Osim što joj je otvor oko ruke bio veliki, pevačica nije nosila brus, pa su joj grudi slobodno ispadale na sve strane.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac | Foto: Goran Srdanov

Puca po šavovima


Prvi deo nastupa pevačica je izvela u crnoj haljini, ali izgleda joj se nije dopala kreacija dizajnera, pa je odlučila da je sama prepravi. Sudeći i po slici, Nataša je duboki rez na svojoj haljini pocepala, srećom, ovog puta, osim grudi, nije pokazala donji veš.

Da stvar bude gora, Nataša nije obraćala pažnju na nemirni deo tela, već je pevala kao da se na sceni ništa ne događa, iako su muškarci iz publike otvorenih usta gledali u njene bradavice. Čak ni pevačicine sestre Kristina i Dragana, koje su đuskale u publici, nisu joj skrenule pažnju da su joj si*e u prvom planu.
Doduše, možda su bile previše zauzete, mlađa u ispijanju belog vina, a starija u ćaskanju sa Marinom Visković. Situacija bi bila drugačija da se na nastupu pojavio pevačicin suprug, rukometaš Ljuba Jovanović, kome ovaj „detalj“ sigurno ne bi promakao.

Vesela: Ana Marija Žujović

Vesela: Ana Marija Žujović | Foto: Goran Srdanov


Da li će Bekvalčeva posle ovakvog nastupa morati u ispovedaonicu kod jače polovine, to ne znamo, ali da i u 34. godini izgleda kao seks-bomba, to možemo videti. Iako u grudima ima silikone, sasvim je sigurno da pevačica često ide na remont jer joj, za razliku od drugih koleginica, nisu spale i omlitavile. Iako je Nataša sve vreme đuskala na sceni, za novinarska pitanja nije bila raspoložena. Tako smo ostali uskraćeni odgovora da li joj je idol holivudska glumica Monika Beluči, koja je pre samo nekoliko dana golih grudi prošetala ulicama Pariza.

Volkov đuskao sa Lolom Smiljanićem

Volkov đuskao sa Lolom Smiljanićem | Foto: Goran Srdanov

Volkov i Ana Marija zajedno u provodu


Posle vrlo turbulentnog ljubavnog života, Ana Marija i fudbaler Vladimir Volkov našli su se zajedno na nastupu Bekvalčeve. Da ljubav između njih i dalje traje, nisu mogli da sakriju, pa su tako odlučili da se u ranim jutarnjim ipak druže i za istim stolom dočekaju jutro.

Poslednji komentari
  • Luka Laban Vreme: 18.04.2015 21:28h

    Lepa bradavica! Ona nije jedino silikonska !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP