Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA UKLONILA SLOVO D SA RUČNOG ZGLOBA

Nati sestra skinula Daču!

Autor: D. Tripić | 05.04.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

U periodu kada je ljubav između Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića bila u jeku, pevačica je uradila tetovažu sa velikim slovom D - posvećenu njemu, za koju je očigledno došlo vreme da se „izgubi“. Tačnije, Natina sestra Dragana je bila odgovorna za proces skidanja tetovaže i lično ona se potrdila da Natašina ruka sada bude „čista“.

Nekada je  sa ponosom  šetala  tetovažu...

Nekada je sa ponosom šetala tetovažu... | Foto: Zoran Lončarević

- Nata nije žurila sa skidanjem tetovaže i nije bila opterećena da ta uspomena na brak sa Danilom bude što pre skinuta sa njenog ručnog zgloba. Zato je tek pošto je njena sestra u svoj salon uvela tu tehniku, shvatila da je pravo vreme, a i uštedela je novac, jer joj naravno ništa nije naplaćeno - priča za naš list izvor blizak pevačici i dodaje da Bekvalčeva ima još dva crteža na svom telu.


- Ona ima slovo H, što je inicijal imena njene ćerke Hane i veliku sliku delfina koji označava sreću, radost i slobodu. Te tetovaže nema nameru da skida jer nemaju nikakve veze sa Danilom - kaže naš izvor.

... a danas  je zauvek  uklanja

... a danas je zauvek uklanja


Inače, Natašina sestra Drgana Bekvalac okačila je snimak procesa skidanja „uspomene na Ikodinovića“ i prokomentarisala to na sledeći način:
- Tetovaža nije stvar, a da je značajna za Natašu ne bi bila obrisana.

Dragana i Nataša Bekvalac

Dragana i Nataša Bekvalac


Dakle, stvar je prosta, Nataša je uklonila sve tragove koje je podsećaju na period u kom je bila u braku sa bivšim vaterpolistom, a da li će još neki muškarac zaslužiti da bude urezan na njenu kožu, pokazaće vreme.

Bekvalčeva trenutno uživa bez dečka!

Otkako je prekinula svoju romasu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, Nataša Bekvalac nije našla novog partnera. Doduše, nije prošlo ni mnogo vremena, ali svojim prijateljima se hvali kako joj je ovako najbolje.
- Sada joj ovako baš odgovara. Uživa u slobodi i pored ćerke Hane. Ne verujem da će ovo stanje baš da potraje, ali kada oseti potrebu da joj treba jača polovina, sigurno je lako da nađe momka- kaže naš izvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP