Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DANILU IKODINOVIĆU SE SKROZ PROMENIO UKUS

Ne bih ljubio ženu sa silikonima

Autor: Biljana Radulović | 28.05.2015 - 10:00:00h | Komentara: 5

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović otkriva da posle dva propala braka ne planira treći put da se ženi, iako je dugo u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović. On je bez obzira na to što je bio oženjen pevačicom Natašom Bekvalac, koja je zarad lepote išla pod hirurški nož, istakao kako su mu odbojne žene koje imaju silikone.

Bivši vaterpolista  istakao je da ne  razume žene koje  uvećavaju usta, a još  više ga nervira kada  silikon stave  u jagodice

Bivši vaterpolista istakao je da ne razume žene koje uvećavaju usta, a još više ga nervira kada silikon stave u jagodice | Foto: Goran Srdanov

- Kao muškarac volim da vidim lepu ženu, ali ne razumem kako neko može da ljubi devojke sa silikonskim ustima. Šta se sad tu oseća?! Još kada vidim da pumpaju jagodice, pa to mi je tek hit - rekao je Danilo u emisiji „Bulevar B92“ ne razmišljajući da li mu tu izjavu može zameriti bivša supruga.


- Ženio sam se dva puta i to su izgleda moji limiti. Lepo mi je rekao ćale: „Sine, ne pokušavaj više, vidiš da ti ne ide“. Za sve što mi je rekao u životu bio je u pravu, kamo sreće da sam ga slušao. Brak je, kao i svaka institucija u ovoj državi, propao. Glupo je da kažem da se više neću ženiti, ali stvarno ne vidim svrhu. I te svadbe, oba puta sam imao opštenarodno veselje na kom se svi provedu osim mladenaca - kroz osmeh se prisetio Ikodinović prošlosti.
- Što žena može da upr-opasti muškarca, pa to niko ne može. Mada ukoliko je pametna može da ga i uzdigne - ironično je dodao sportista.

Najgora, sad sam ti ja, najgora nek‘ svako zna

Najgora, sad sam ti ja, najgora nek‘ svako zna | Foto: Rajko Ristić


Danilo se osvrnuo i na vezu hrvatske pevačice Severine Vučković i Igora Kojića, koji je postavio sliku na kojoj se vidi kako prima infuziju.
- I ja da nisam primao te koktele ne bih se oženio - aludirao je Dača na brak sa pevačicom, a onda se osvrnuo na novopečeni par.

- Ta razlika u godinama između Severine i Igora je potpuno okej. Ona može da ga uvede u neke veštine kao muškarca koje možda ne bi naučio u narednih 20 godina - duhovito je dobacio Ikodinović.
Poslednji komentari
  • Barjaktar Vreme: 28.05.2015 10:19h

    Šta ti trabunjaš čoveče više??? Ti si stručnjak za šta? Sportista bivši kao imaš i dalje sportskog duha i patriotskog a tamo na tviteru navijaš za Špance protiv Srba. Slušaj umišljeni,time si se potpisao za dalje šta si i ko si... sve dobro pamtimo. D.S.

  • Lola Vreme: 28.05.2015 10:48h

    Ma, sta kazes?! Ma, nemoj! A sto ostavi prvu zenu, koja je normalna, zato sto ti je slava udarila u glavu i zeleo si silikonske lutke...a sad ne bih ih ljubio! Ma, fuj bre! Bio si dovoljno glup da ti Natasa zavrti mozak, gde nju da ozenis! Koja je sva plasticna, a sad pametujes!

  • samo u licu Vreme: 28.05.2015 11:10h

    Rekao je jedino za silikone u licu, tako da mu ne smetaju u grudima sto razumem skroz, ja isto razmisljam.

  • Ivan Vreme: 28.05.2015 13:46h

    Puko si ti, brate! Pevaljka te je oladila, ne znas sta te je snaslo, pa sad filozofiras...posle svega, jedini ti je preostalo da nadjes devojku ne bas prijatne spoljasnosti! Kompleksi su cudo!

  • ...itata NE bi sine. Vreme: 28.05.2015 19:28h

    I ERO sa onoga sveta, tj Era Ojdanić se NAPUMPAO pa sad liči na strašilo 'ko ono iz filma stzrave i užasa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP