Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVE OVO JE ZA NJU PRENAGLO

Ne izlazi iz kuće: Starleta "Oro" u depresiji!

Autor: Opera17 | 10.10.2013 - 14:50:00h | Komentara: 9

Nakon što je postala apsolutni hit na Internetu, nova starleta Mimi Oro se zatvorila u kuću.

Milica Živanović - Or'o

Zbunjna: Milica Živanović - Or'o | Foto: facebook

Starleta u najavi Milica Živanović, sada već poznatija po nadimku Mimi Oro, zatečena je iznenadnom slavom koja joj se desila u roku od 24 časa.

Klip iz emisije "Vip 24" je u rekrodnom roku osvojio region i zabeležio više od pola miliona pregleda, a reakcije na ovu atrakivnu 22-godišnju devojku su različite.
- Mimi je zbunjena zbog čitave euforije oko njenog gostovanja u emisiji "Vip 24". Nije očekivala da će to odjeknuti u ovoj meri i da će ljudima biti toliko zanimljiva, pa ju je sve ovo što se dešava prilično iznenadilo. Njen profil na Facebook-u je zatrpan zahtevima za prijateljstvo, porukama i najrazličitijim komentarima - otkriva za Opera-17.com njen prijatelj, a zatim dodaje:
- Toliko ju je zateklo sve ovo da već dva dana nije izašla iz kuće jer ne zna kako će ljudi reagovati kada je vide u gradu. Svesna je da je postala prepoznatljiv lik bukvalno preko noći jer su svi mediji pisali o njenom učešću u emisiji, pa joj je bolje da sedi u svom domu okružena prijateljima. Nije joj svejedno zbog negativnih komentara, ali je ona jaka devojka - završava priču starletin prijatelj.
Tragom ove informacije pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mimi Oro, ali i ovog puta bezuspešno.
Poslednji komentari
  • Mujo Vreme: 10.10.2013 15:05h

    Da ne ceka Ibrahimovica?

  • Ludi ja Vreme: 10.10.2013 15:08h

    Negativni komentari ? pa to je samo cista istina ,u moru plasticnih sponzorusa ,ova je cak i otkrila sve o sebi,da je cutala mozda je i ne bi prozivali.Jad i beda Srbije.Ovakvim glupostima samo pokazujemo koliko smo jadni i bedni Na zalost ova je jos jedna u moru takvih, vratile su nam se "vesele 90te" .pa izvolite...

  • nada Vreme: 10.10.2013 15:30h

    I JA BIH BILA U DEPRESIJI POSLE ONOLIKO IZGOVORENIH GLUPOSTI.

  • Prosvetni inspektor Vreme: 10.10.2013 20:58h

    Draga ORO , ma izadji , ne brini , necemo te pitati vise koliko je 6+5 , ni koji je glavni grad Srbije , ni koliko cirilicno pismo ima slova , ni u kom veku si rodjena , ... , ma nista vise od toga , majke mi , ORO pa ti si " NACIONALNI RESURS OD NEPROCENJIVE VREDNOSTI I ZNACAJA " ! Draga ORO to majka jednom radja , a citavog zivota place !

  • Ceca Vreme: 11.10.2013 00:04h

    Ovo je slika i prilika uništene Srbije. Evo kakvo obrazovanje imaju mladi u Srbiji, a smem se kladiti da je ovakvih mnoooogo mnoooogo...I onda se posle pitamo što su nam na vlasti ovakvi kakve imamo, e pa ovakvi kao ORO isto imaju pravo glasa, a vidite koliko znaju o istoriji,geografiji,matematici (pametnije je svako prosečno pametno dete u prvom osnovne) To su ti glasači što daju glas nekome što ima lepu frizuru, što voli da peva pod šatrama (čovek iz naroda) i t.d. Ovo je bruka i sramota što se uopšte o ovakvoj nepismenoj osobi piše po medijima, sramota prvenstveno za nju, pa i za društvo u kome živi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP