Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IVAN GAVRILOVIĆ OTKRIVA:

Ne pijem da ne bih varao ženu

Autor: Biljana radulović | 25.07.2015 - 09:30:00h | Komentara: 6

Pevač Ivan Gavrilović, koji je nedavno napustio rijaliti “Hotel Maldivi”, otkriva da je zbog supruge Marine prestao da pije alkohol. On priznaje da ju je, iako je voli najviše na svetu, najčešće varao kada popije koju čašicu više.

Želi da bude veran svojoj izabranici

Želi da bude veran svojoj izabranici | Foto: Zoran Ilić

- Kako više ne bih varao Marinu, prestao sam da pijem i evo već pet godina nisam okusio alkohol osim ako nazdravljam nekom bitnom datumu, i to samo jednu čašu vina. Kada sam shvatio da kada popijem nisam sav svoj i da ne znam šta radim, odlučio sam da batalim taj porok. Zašto bih sebi dozvolio da izgubim Marinu, sa kojom sam 16 godina u braku, zbog neke nebitne avanture koje se i ne sećam? - kaže Ivan i dodaje da mu je brak prošao kroz krizu zbog njegovih gluposti.


- Takav sam da, kada popijem dosta alkohola, moji hormoni polude i više ne znam šta radim, naročito kada su žene u pitanju, jer mi se pojača seksualni nagon. Zbog toga smo Marina i ja imali dosta kriza, ali je ona jedan veliki laf i zahvalan sam joj što je preko mnogo čega prešla i očuvala našu porodicu. Imamo dva predivna sina, koji su naše blago, i ništa nije vredno da ih zbog toga prokockam i izgubim - ističe Ivan i priznaje da su ga i godine uozbiljile.
- Prošao sam svašta u životu i prošlo me je to ludovanje. Koliko god da i dalje volim da se zezam i uživam u životu, sada to radim na jedan zreo način. Videli ste da i u “Maldivima” nisam okusio alkohol, šta bi mi to trebalo u životu da napravim glupost pred kamerama sa nekom klinkom - kaže Gavrilović.
Poslednji komentari
  • duduludu Vreme: 25.07.2015 09:40h

    ON je inace poznat kao vasarski romeo,decko vrati se starom zanatu volan u ruke i taksiraj vidis da ti pevanje ne ide od ruke,bio si popularan u nesrecno vreme vreme ratova sto bi rekli kad su fukare govorile kako ti nije jasno kad ti kao pevac udjes u farmu,parove i maldive i ti kao pevas imas 4 ili 5 posto glasova treba da razmislis da ukapiras da vidis da nesto s tobom nije u redu covece bre niko te ne voli!!!

  • neutralni Vreme: 25.07.2015 10:00h

    Kakva li je to nivo zena kad dozvoli sebi da bude u vezi-braku sa jednom ovakvom klovn-karikaturom i realiti- nebitnim covekom.iskreno zar nekome on lici na muskarca??

  • koga to zanima.. Vreme: 25.07.2015 12:27h

    Dosadi ovaj nekadasnji ,poznati muzicar,..sa ovom svojom zenom!Kao da samo on ima zenu!Bas nas briga da li ce da je vara ili ne..Covek jednstavno vise nije aktuelan!

  • nedjo Vreme: 25.07.2015 17:37h

    ovakvi likovi su upropastili muziku

  • ana Vreme: 25.07.2015 22:40h

    ne vredjajte zenu svaka joj cast

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP