Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NELE PRIZNAO:

Ne pričam s Kustom već dve godine!

Autor: Kurir | 23.02.2015 - 20:30:00h | Komentara: 0

Sarajevski muzičar je prvi put otkrio da nije u kontaktu sa proslavljenim rediteljem i da njihove razmirice nemaju veze sa političkim stavovima.

a

Foto: Youtube Screenshot

Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić, koji je prošle nedelje izazvao medaijsku buru dolaskom prvi put u rodno Sarajevo nakon 23 godine, priznao je da ne govori sa dugogodišnjim saradnikom i prijateljem Emirom Kusturicom već dve godine.
- Nas dvojica nismo u kontaktu već odavno. Evo, svim zlonamernicima mogu reći da poslednjih nekoliko godina nemam kontakata sa Kustom. Ali i pored toga što imamo neke razmirice između nas dvojice te razmirice nemaju veze sa političkim stavovima. Drugim rečima, njegovi politički stavovi su mi i dalje bliži od ove ekipe iz Sarajeva - rekao je Nele.

Emir Kusturica

Emir Kusturica | Foto: Profimedia.rs

Na optužbe da se namerno približio poznatom reditelju kako bi u Srbiji mogao da preživi dr Nele je rekao da on sasvim drugačije vidi biznis od Emira Kusturicije.
- Ne bih sa ja složio sa tom konstatacijom da sam se ušlihtao Kursturici kako bismo sarađivali. Imam ja potpuno drugačije mišljenje o tome ko je prvi skontao šta je pravi biznis. Ja sam bio taj koji je imao ideju oko tog eksporta muzike u svet koji smo mi kasnije i ostvarili. Naravno, Emirova uloga je nemerljiva jer je most između strane publike i naše muzike bio njegov film. Ali ja sam bio taj koji je to netremice gurao, naročito u prvim danima No smokinga kad se lomilo da li ćemo biti vikend bend ili ćemo zaorati po svetskim halama i binama. Naravno, njegov lični PR je bio neverovatno jak, ali sam ja ipak verovao više u tu priču - otkrio je Nele u emisiji "Svoj na svome".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP