Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RELJA POPOVIĆ PRIČA O ODNOSU SA DEVOJKOM

Ne slušam Nikolijino mišljenje!

Autor: Lj. T. | 16.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Bivši član grupe „Eltini odredi“ Relja Popović očigledno se vodi onom narodnom izrekom da mora da se zna ko u kući nosi pantalone. Naime, mladi pevač otkriva za „Alo!“ da ne sluša mišljenje svoje izabranice Nikolije Jovanović, već sve radi onako kako on misli da treba.

„Pomagala mi je oko mnogo stvari, ali ja kada zacrtam nešto, teško me je obuzdati”, kaže mladi pevač

„Pomagala mi je oko mnogo stvari, ali ja kada zacrtam nešto, teško me je obuzdati”, kaže mladi pevač | Foto: Goran Srdanov

- Kada imam bilo kakvu nedoumicu, popričam sa Nikolijom, ona sasluša moje ideje i zajedno ih analiziramo. Pomagala mi je oko mnogo stvari, otkada se znamo, ali ja kada zacrtam nešto, teško me je obuzdati. Kada nešto poželim da uradim, to i uradim. Svakako ja odlučujem, tako da njeno mišljenje stavljam u drugi plan, a nekad ga i ne uvažavam. Ja ne želim da se jedno drugom mešamo u poslovne planove ili neko nekome nameće svoje mišljenje - objašnjava Relja, koji je pre dva dana predstavio spot za pesmu „Beograd još živi“.

Nesreća ih još više zbližila:  Nikolija i Relja

Nesreća ih još više zbližila: Nikolija i Relja


Pošto je ovo prva Reljina pesma, jer je doskora bio u grupi „Elitni odredi“, mnogobrojne kolege su došle da ga podrže. Tako su se među prvima pojavili Sara Jovanović i Vlada Stanojević. Ubrzo za njima pristigli su Goga Sekulić, Boban Rajović, Daria Stanojević i mnogi drugi. Iako je nedavno operisala ruku, Katarina Grujić je došla na promociju kako bi ispoštovala kolegu. Svi koji su premijerno pogledali spot bili su oduševljeni radom mladog pevača.

Ono što je zanimljivo jeste da sa Reljom uspeh nije podelio njegov dugogodišnji saradnik Vlada Matović, a na promociji nije bila ni Milica Majstorović, koja ima glavnu ulogu u spotu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP