Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUPRUGA SAŠE POPOVIĆA NIJE LJUBOMORNA NA VESNU ZMIJANAC

Ne smeta mi što Saša ljubi Vesnu!

Autor: Zorica S. Radulović | 11.12.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Suzana Jovanović očigledno je žena širokih shvatanja. Suprugi Saše Popovića, prvog čoveka „Grand produkcije“, uopšte ne smeta što joj muž ljubi Vesnu Zmijanac u usta. Prvi put poljubac Vesne i Saleta pao je pre nekoliko dana na „Grand festivalu“, što je paparaco „Alo!“ uslikao, a trend ljubljenja nastavili su i na snimanju novogodišnjeg programa ove produkcije. Na ovo nesvakidašnje pozdravljanje, Jovanovićeva nema reči zamerke.

Izljube se kad god se vide: Vesna i Saša

Izljube se kad god se vide: Vesna i Saša | Foto: Rajko Ristić

- Prvo, Vesna zna da ja nju mnogo volim. Drugo, toliko imam poverenja u svog supruga da nemam razloga da budem ljubomorna, pa mi to što su se poljubili u usta uopšte ne smeta. Pa i mene kolege grle i ljube kad me vide, na šta on takođe nema razloga da bude ljubomoran. Mi smo svi kao jedna porodica - rekla nam je Suzana.

Ne zamera  ništa suprugu:  Suzana Jovanović

Ne zamera ništa suprugu: Suzana Jovanović | Foto: Rajko Ristić


Pevačica očigledno ima mnogo razumevanja za postupke svog muža, pa Sale sa razlogom može da se hvali da ima najbolju ženu.
Iako je žena prvog čoveka „Grand produkcije“, Jovanovićeva ističe da nema nikakvu protekciju, te da su Saletu na bini svi pevači isti, a da neretko ume i da je iskritikuje.

Nakon poljupca na „Grand festivalu“, Vesna i Saša su se šalili i na snimanju novogodišnjeg programa

Nakon poljupca na „Grand festivalu“, Vesna i Saša su se šalili i na snimanju novogodišnjeg programa | Foto: Rajko Ristić


- Sale je i meni autoritet, kao i ostalim pevačima. Nemam nikakve protekcije, čak me je na snimanju opomenuo pred svima da ne pričam na bini - ističe Suzana.
Kada je u pitanju njeno javno eksponiranje, Popovićeva supruga tvrdi da ne voli mnogo da se slika i da je pojavljivanje u javnosti svela na minimum.

- Vrlo sam skromna i nemam potrebu da se ističem, da svi moraju da me vide i slikaju, pa da mi slika izlazi u novinama. Eksponiram se kada imam šta da kažem i pokažem i kada se nešto važno desi - zaključuje Suzana Jovanović.
Poslednji komentari
  • biba Vreme: 11.12.2014 18:00h

    da je prvi poljubac, nije, da ostaje sve u ,,porodici,, jeste! e, suzana , suzana, ne pravi se naivna i ti si jedna iz sasinog jata, al ti se pozlatilo! a da mu je preselo ljubljenje i to je istina, samo o tome necemo!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP