Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOJANU PORODICA DOČEKALA NA AERODROMU

Ne znam da li ste čuli, ali ja sam pobedila!

Autor: Biljana Radulović | 25.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 15

Naša predstavnica na „Evrosongu“ Bojana Stamenov, koja je u Beču zauzela 10. mesto, juče je doputovala u Beograd sa osmehom kao da je pobedila. Suze radosnice pustila je istog trenutka kada je prošla carinsku zonu i videla roditelje, baku, sestru i sestrića Todora, koji je tetku dugo držao u zagrljaju, sa buketima cveća.

Nasmejana stigla u Beograd: Bojana Stamenov

Nasmejana stigla u Beograd: Bojana Stamenov | Foto: Emil Čonkić

- Ovo su dijamanti, vi ne shvatate šta se tamo desilo. Ne znam da li ste čuli, mi smo tamo pobedili. Srbija je pobedila! U svakom smislu te reči, mnogo smo se lepo predstavili, bili smo veseli i zbog toga su nas svi zavoleli. Nemojte nikom da kažete, ali smo se i dobro proveli - kaže Bojana, i dodaje:

Tata Zoran i  sestrić Todor su prvi skočili  Bojani u zagrljaj

Tata Zoran i sestrić Todor su prvi skočili Bojani u zagrljaj | Foto: Emil Čonkić


- Bilo je veoma naporno, tempo je bio nenormalan, ali sam u svemu uživala, jer je to za mene potpuno neki paralelni svet. Ceo život ću pamtiti ovo. Nadam se da će se ispuniti reči onih koji mi predviđaju svetsku slavu. Sada ću malo da se odmorim, pa idem u nove radne pobede. Hvala vam svima na velikoj podršci. Na dan finala sam zbog svih pohvala i lepih reči plakala ceo dan. Tako da malo plačem, pa me šminkaju, onda se opet rasplačem, pa šminkeri polude, i tako ukrug - priseća se Bojana Stamenov kako je izgledao njen dan pre velikog finala. Baba Dragica je najponosnija na unuku.

 
- Moja Bojana je najbolja na svetu. Bakino najlepše sunce i sreća. Od sreće sam ove dane preplakala, a ona mi kaže: „Ružo moja, sada ćemo da kafenišemo.“ Jedva čekam da mi sve ispriča, kako je bilo, a za udaju ima vremena - suznih očiju priča najstariji član porodice, a tata Zoran dodaje:
- Glasanje mi ništa ne znači, bitno je da smo mi daleko dobacili. Zadovoljan sam kako su je publika i kritičari prihvatili. Ona je naš anđeo i njen put je svetski. Skromana je i realna, ali pripada orbiti zvezda i znam da će ostvariti svoj san - uveren je Bojanin otac, dok sestra Tijana uz osmeh poručuje:
- Stigao je naš trofej, sad ga vodimo kući!
Mama Natalija sve vreme je ljubila ćerku koja je postala ponos Srbije.

Odveo „Evrosong“ u Švedsku

Odveo „Evrosong“ u Švedsku | Foto: AP

Mans Zelmerlev: Ženim se u junu

Šveđanin Mans Zelmerlev, pobednik 60. „Evrosonga“, kaže da je sve vreme takmičenja mislio da će pobediti Rusija ili Italija.
- Nisam u prvom trenutku čuo kad su rekli da sam pobedio. Bilo je neverovatno. Veoma sam ponosan, uzbuđen i veoma srećan - kaže Mans, koji je istoimenom pesmom „Heroj“ nastupio na takmičenju „Idol“ pre 10 godina.
- Počeo sam i završio sa „Herojem“. Mislim da je to sudbina - rekao je pobednik, i odgovorom na pitanje da li je oženjen razočarao pripadnice lepšeg pola.
- Svadba je u junu - kratko je poručio pevač, ali nije želeo da otkrije koja mlada dama je zarobila njegovo srce.

Poslednji komentari
  • kobasica srbije Vreme: 25.05.2015 08:53h

    PA jeeeste pobedili smo nije da nismo mislim moralno.Mi smo moralni pobednici to svet ne vidi ali jednog dana shvatiće i videće. Daaaj dosta više nerealnog optimizma.

  • Eki Vreme: 25.05.2015 08:58h

    Ne znam da li si cula - ali nisi.

  • vitez Vreme: 25.05.2015 10:13h

    Da, obavestio nas Koštunica.

  • marina Vreme: 25.05.2015 10:56h

    POBEDNIK SI!!!!!

  • Olja Vreme: 25.05.2015 11:04h

    Bravo, konačno nas ne predstavlja neka napućena sponzoruša, već talentovana mlada devojka, sa svojim vrinama i manama, što će reći ČOVEK! Poruka - komentar Eki: sram te bilo, zar nije moralni pobednik? Ko će nas voleti ako se međusobno ne volimo :(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP