Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GEORGIEV:

Ne znam kako ću doći do bine!

Autor: B. R. | 06.06.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

Kantautor Vlado Georgiev, koji će večeras održati koncert u “Kombank areni” još uvek vodi bitku sa rediteljem i scenografom o načinu na koji će se pojaviti pred publikom, jer se bina nalazi na sredini poznate beogradske hale.

a

Pevač ima muku pred večerašnji koncert U “Areni”

Pevač ne krije da od svog koncerta neće da pravi cirkus i da su izbile blage nesuglasice u timu oko izbora najboljeg načina za njegov izlazak na scenu. Niko nije imao ovako pozicioniranu binu, pa tako niko nije ni znao da će biti problema oko njegovog izlaska. Ipak Vlado ne želi da pravi kompromise koji će odvući pažnju sa muzičkog sadržaja ovog dugo očekivanog spektakla.


- Možda je čudno, ali ja još uvek ne znam kako ću izaći na binu! Na generalnoj probi isprobali smo nekoliko scenarija. Siguran sam samo da ne želim da sletim, kako su to oni prvobitno zamislili. Sa druge strane postoji opcija da mi bude bekstejdž u bini, što bi značilo da treba da sedim u njoj dva sata pre početka koncerta, što mi takođe ne pada na pamet! Ne znam šta će biti, mogu da uđem i kroz publiku, zašto da ne?! Moj ulazak na koncert će očigledno biti iznenađenje i za mene, ali ne brinite već nekako ću se pojaviti, tako da vidimo se večeras - kroz šalu kaže Vlado, kojeg smo podsetili da nema mnogo vremena za razmišljanje.

- Znam ja dobro koliko je ostalo sati do početka, ali stvarno nemam ideju, osim ove tri opcije kako da uđem i zato ne mogu više o tome da razmišljam. Možda bih mogao na motoru?! Kako mi to ranije nije palo na pamet - rekao je kroz osmeh Vlado, koji danas proslavlja i svoj rođendan.

Podsećanja radi, prvi put u Srbiji imaćete priliku da preko interneta gledate uživo prenos koncerta i to samo jednim klikom na link www.blic.rs/vlado-georgiev-koncert. Prenos uživo biće rađen u saradnji sa kompanijama “Imlek” i “Bambi”, odnosno proizvodima za zdrav život “wellness” keks i “balans” jogurt, a deo prihoda od prenosa koncerta biće dat u humanitarne svrhe.
Poslednji komentari
  • zeks Vreme: 06.06.2014 18:42h

    helicopter (X)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP