Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISIDORA BJELICA SE OPET BORI PROTIV KANCERA

Neće me rak odvojiti od dece!

Autor: B. Radulović | 19.05.2015 - 21:30:00h | Komentara: 12

Spisateljica Isidora Bjelica bije novu bitku za život jer joj se i nakon što je izvadila jajnike, matericu i trbušnu maramicu kancer vratio pre mesec dana. Isidora se trenutno nalazi u Miločeru, gde je podvrgnuta terapiji, kako zvanične, tako i alternativne medicine i odlučna je u nameri da se ne preda.

Isidora Bjelica

Isidora Bjelica | Foto: Zoran Ilić

- Trenutno sam na terapiji i nije mi do priče. Pobedila sam taj užas dva puta, pobediću i ovaj treći. Ako bude trebalo, pobediću i pedeseti put. Neće me taj užas odvojiti od moje dece. Hvala svima na podršci jer mi mnogo znači - rekla jeza „Alo!“ Isidora, koju rezultati, iako loši, nisu obeshrabrili.

Sin i ćerka sve vreme uz mamu

Sin i ćerka sve vreme uz mamu | Foto: Mitar Mitrović

Isidorin psiholog iz Španije stiže u Beograd


Priznata psihoterapeutkinja Maša Aleks, koja je Isidori pomogla da mentalno prihvati stvarnost kada se prvi put razbolela, za sedam dana stiže u Beograd. Bjelica je inače sa Mašom imala sense putem „Skajpa“ i ne krije da je ona zaslužna za njen prvi oporavak.
- Maša je moj lični terapeut i svojom metodom, holističkom energetskom terapijom, izlečila je ne samo sebe od najopakije bolesti, već i hiljade pacijenata širom sveta koji imaju najrazličitije autoimune bolesti, a čiji je uzrok u podsvesti - objasnila je Bejlica.

Ponovni dolazak neželjenog gosta u njen ogranizam utvrđen je kada se početkom prošlog meseca onesvestila. Iako su joj mesec dana pre toga rezultati bili odlični, nakon novih analiza tumor markeri su pokazali novo žarište kancera, koji je posledica NATO bombardovanja.

- Najbitnije od svega je da bolest nije ušla u krv, što joj povećava šanse za oporavak. Ona je psihički i fizički jaka žena, koju ljubav porodice hrani i vodi kroz život.
Njihova pažnja i podrška u ovom trenutku su joj najbitniji i zvezda su joj vodilja u još jednoj borbi. Dobila je tri bitke, dobiće i rat, jer ima neopisivu želju za životom - kaže za naš list Isidorina prijateljica.

Podsećanja radi, Isidori je prvi put pre dve i po godine dijagnostikofan rak, zbog čega su lekari odlučili da izvade svaki organ koji je ovaj zloćudni tumor zahvatio.
Nakon operacije i terapije koju je spisateljica mesecima primala, lekari su bili uvereni da se kancer neće vratiti. Njihove prognoze se nažalost nisu obistinile.

Spisateljica hrabro primila  vest da su joj rezultati tumor  markera loši, te da će ponovo  morati da bije bitku za život

Spisateljica hrabro primila vest da su joj rezultati tumor markera loši, te da će ponovo morati da bije bitku za život | Foto: Rajko Ristić

Svi se mole za Isidoru


Na Isidorinim profilima na društvenim mrežama može se videti veliki broj poruka koje stižu iz različitih delova sveta, a u kojim se njeni čitaoci mole za njeno ozdavljenje. Molitve za njeno zdravlje čitaju se u različitim manastrima širom Srbije, Bosne, Crne Gore i Grčke, odakle su monasi čak dolazili u njenu kuću da joj čitaju molitve. Otkada se razbolela, Isidora je i članove porodice uputila u mnoge verske rituale tokom kojih se mole za zdravlje svojih bližnjih.

Poslednji komentari
  • Teodora Vreme: 19.05.2015 22:04h

    Zar nije dosta samoreklame, čak i u najtežim trenucima?

  • Luna Vreme: 19.05.2015 23:59h

    Izdrzi, pobedi....

  • zara Vreme: 20.05.2015 07:59h

    Mi smo svi uz tebe! Pobedices ti tu opaku bolest.Moras i to zbog sebe, jer ti si jedna divna zena.Sve najjjbolje ti zelim!

  • markon Vreme: 20.05.2015 08:01h

    puno srece ti zelim

  • emi Vreme: 20.05.2015 08:06h

    molim se svim srcem da uspes !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP