Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRIŠE PRIJATELJE SA FEJSBUKA

Neću da imam ništa sa onima koji vagaju tragedije, m'rš!

Autor: Puls.rs | 09.01.2015 - 21:00:00h | Komentara: 0

Voditelj Zoran Kesić, koji stoji iza brojnih humorističkih TV emisija, razljutio se zbog reakcije pojedinih ljudi na društvenim mrežama povodom terorističkog napada na redakciju satiričnog nedeljnika "Šarli ebdo" u Parizu.

Zoran Kesić

Zoran Kesić | Foto: Petar Marković

Voditelj humorističke emisije "24 minuta", Zoran Kesić prilično burno je reagovao na raznorazne komentare povodom napada na redakciju francuskog nedeljnika u kome je u sredu stradalo 12 ljudi.

Iznervirani Kesić je krenuo da "čisti" listu Fejsbuk prijatelja, ali pošto je shvatio da je to veliki posao zamolio je one koji relativizuju zlo da to sami učine.
- Neću da imam ništa sa onima koji vagaju tragedije, koji procenjuju kada i koga treba žaliti, koji ubacuju to j..eno "ali" u rečenicu koja počinje tragedijom. Nema "ali", g..nari! Žalim za kolegama za.ebantima, za frajerima koji su imali m.da sve redom da prozivaju (primereno ili neprimereno, opravdano ili neopravdano, za nijansu preterano ili za dve nijanse preterano), žalim jer zamišljam redakcijski sastanak kakav i sam često imam i dva idiota sa kalašnjikovima koji prekidaju smeh, duhovite opaske, planove kako i koga ćemo u sledećem broju da zezamo... Naravno, maloumni prijatelji moji, da žalim za zločinima nad mojim narodom. Naravno da žalim za klincima u Pakistanu. I naravno da žalim zbog ove tragedije. I je..le vas teorije zavere. Izbacite se sami! Ne trebate mi takvi. Ja nisam Šarlie, ali znam ko sam i šta sam i pun mi je k..ac svih vas koji relativizujete zlo. Mrš - napisao je između ostalog Zoran Kesić na društvenim mrežama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP