Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! POSETIO VLASTIMIRA STOJILJKOVIĆA U BOLNICI:

Neću da se žalim, prebrodiću ja ovo!

Autor: Ljubomir Tozev | 28.05.2015 - 08:30:00h | Komentara: 13

Barda srpskog glumišta Vlastimira Đuzu Stojiljkovića, koji je smešten u Kliniku za infektivne i tropske bolesti, pored supruge Dušanke, juče je posetila i ekipa „Alo!“. Iako iscrpljen, on nam se poverio da se sada bolje oseća, te da se nada da će pobediti ovu infekciju, sa kojom se bori mesecima.

Iako je iscrpljen posle moždanog  udara, glumac u bolničkoj postelji sanja  o predstavama koje će igrati kada ozdravi

Iako je iscrpljen posle moždanog udara, glumac u bolničkoj postelji sanja o predstavama koje će igrati kada ozdravi

- Dobro se osećam za sada. Ne pada mi teško to što sam u bolnici, moram, šta ću. Iskreno da vam kažem, umoran sam i sve ovo me mnogo iscrpljuje, ali prebrodiću ja ovo. Mislim da hoću - jedva čujnim glasom nam je rekao popularni Đuza, kojem je cela leva ruka u modricama i podlivima.
- Pao sam, tresnuo sam o pod. Malo me boli, ali je dobro, šta mogu sada? - objašnjava glumac kojeg je većina kolega zaboravila.


- Retko dođe neko sada. Dolazi Dušanka i samo jedan kolega, ali ne žalim se, nemam ni želju da me neko poseti. Videću ih sve kada ozdravim, valjda će biti predstava u kojima još mogu da glumim - ni u bolničkoj postelji Stojiljkovića ne napušta želja da stane na daske koje život znače.

O izlasku iz bolnice još ne razmišlja, mada mu je, priznaje, mrsko što će morati da se vrati u dom za stara lice, gde je na rehabilitaciji posle moždanog udara koji je preživeo pre pola godine.

- Ko zna kada će me pustiti odavde, ali nije mi dobro u domu. Svaki put kada odem meni je muka i loše se osećam što nisam pored supruge. Voleo bi da sam kod kuće i da sve ovo mogu normalno da prebrodim - iskren je glumac koji nije čuo da njegov kolega Dragan Nikolić takođe bije životnu bitku.
- Nisam čuo da mu je loše, niko mi nije rekao - iznenađen je bio umetnik.

Supruga Dušanka

Supruga Dušanka

Supruga Dušanka: Medicina je nemoćna u Đuzinom slučaju

Glumčeva supruga Dušanka, koja je stomatolog, kaže da Đuza izgleda dobro u odnosu na dan kada je primljen u bolnicu.
- Mnogo mi je teško, jer se sve oko Đuzine bolesti odužilo. On se i zdrav teško privikava na promenu okoline, a ne sada kada je bolestan, pa mu smeta bolnička postelja. Ova bakterija ga je unazadila, iskidala mu je živce, pa je u poslednje vreme samo vikao. I ja bih poludela da sam na njegovom mestu, ali medicina je nemoćna u ovakvim slučajevima, jer se ne zna u kom smeru bolest može da ide. Razgovarala sam sa načelnikom, trebalo bi za 15 dana da bude potpuno izlečen. Verujem da hoće, ja sam mu jedina podrška i Svetozar Cvetković, koji mu je i obezbedio dom u kojem se oporavlja od moždanog udara - kaže Dušanka i objašnjava da Đuza nije smešten u dom za stara lica zauvek, iako će se iz bolnice tamo vratiti.
- U okviru doma postoji zgrada koja je kao rehabilitacioni dom sa specijalistima pod čijim je nadzorom 24 sata. On je posle šloga hodao, pomerao je nogu i ruku na strani gde je bio udar, ali prste i šaku ne može da stegne. Zbog toga mora da ide na rehabilitaciju i bude na dijeti. Kada se to sve završi, vratiće se kući - ističe glumčeva supruga i otkriva da će „Sterijinu nagradu“ za posebna dostignuća koju bi trebalo Đuza da primi, umesto njega uzeti Svetozar.
- Nisam učena da se ponašam na pozornici i zato sam zamolila Cvetkovića, ako nema predstavu, da je primi umesto Vlastimira - kaže ona i ističe da joj je drago što smo bili kod Đuze i pričali sa njim.B. R.

Poslednji komentari
  • Vukasin Rovcanin Vreme: 28.05.2015 09:42h

    Samo su pogresili ime..nije Vukasin nego moj brat Vuksan...

  • marija Vreme: 28.05.2015 10:21h

    Vodite Djuzu kuci, kakav Dom pobogu!!!

  • ana Vreme: 28.05.2015 10:26h

    ako ce opet da velica karleusu toliko neukusno da je drugi gost morao da napusti studio ..

  • nina Vreme: 28.05.2015 12:20h

    Zelim mu brz oporavak!

  • Dragan Vreme: 28.05.2015 14:49h

    Sramota za Srbiju.Ljudi koji su legende i koji su simboli nase mladosti ostaju odbaceni i zaboravljeni od svih.Sta da kaze "obican" covek.Izdrzi legendo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP