Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PORODICA JE, OSIM KRŠTENJA, PROSLAVILA I PET GODINA BRAKA JELENE I PREDRAGA

Neda krstila unuka Dušana!

Autor: Ivan Gajić | 06.10.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

U Sabornoj crkvi u centru grada Neda Ukraden je juče krstila unuka Dušana. Pevačica je sa ponosom došla ispred crkve u društvu unuka Aleksandre i Nede, ćerke Jelene i zeta Pece, koji su, osim krštenja, proslavili pet godina braka. Iako je bilo planirano da se ova ceremonija obavi još ranije, pevačica kaže da to nije bilo moguće.

Ponosna  baka: Neda sa  Dušanom

Ponosna baka: Neda sa Dušanom | Foto: Goran Srdanov

- Imali smo u planu da Duleta krstimo još u junu, međutim, to nije bilo izvodljivo zato što je nas u kući najteže skupiti zajedno. Svi imamo poslove, obaveze već unapred ugovorene, pa je ponekad teško sesti i napraviti plan i program.

Pevačica sa  porodicom ispred  Saborne crkve

Pevačica sa porodicom ispred Saborne crkve | Foto: Goran Srdanov

Međutim, srećna sam što to činimo baš sad, jer je pre dva dana bilo pet godina otkako su se moja Jelena i zet Predrag venčali. Presrećna sam, šta drugo da kažem. Samo dragi bog može ovakav blagoslov da nam podari - rekla nam je pevačica, koja je probala da nam objasni na koga unuk liči.

Duletovo krštenje

Duletovo krštenje | Foto: Goran Srdanov

 
- To je kombinacija Jeleninog oca, odnosno mog bivšeg supruga, Pecinih roditelja, a pošto nosi ime mog oca, onda ima i toga, i sa moje strane. Ma, samo da nek je živ i zdrav, ostalo je nebitno. Malo je prehlađen trenutno, pa ne možemo da vidimo dali je povukao na mene talenat za muziku - rekla nam je ponosna baka u šali. Osim malog slavljenika, veliku pažnju su izazvale i njegove sestrice Aleksandra i Neda, koje su bile isto obučene i stilizovane za ovaj dan.

- Verujte mi da su njih dve same odabrale haljinice. Bile smo u šopingu i one su se zalepile za tu garderobu. Priznaćete da imaju ukusa - rekla je Ukradenova. Inače, posle ceremonije krštenja zvanice su se uputile ka jednom prestoničkom restoranu, gde su uz muziku i gozbu nastavili druženje, a Neda je obećala da će se potruditi da napravi pravi štimung.

Neda Ukraden

Neda Ukraden | Foto: Goran Srdanov

Unuke već na štiklama!


Da, kada je moda u pitanju, idemo uporedo sa svetskim trendovima, u više navrata je potvrđeno, a još jedan dokaz tome bila je i obuća Nedinih unuka. Naime, Neda i Aleksandra imale su cipelice sa štiklama, na kojima su, ruku na srce, hodale kao da su na ravnom. Iako se pevačica možda u nekom trenutku pitala da li će je naslednice pratiti i u pevanju, nema sumnje da su gracioznost već nasledile od nje. Ako ništa drugo, kao što je ćerkica Toma Kruza pre izvesnog vremena privukla pažnju na sebe ovakvom obućom, Nedine naslednice su to uradile isto.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP