Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UKRADENOVOJ NEMA KO DA FINANSIRA NASTUP U BEOGRADU

Neda: Nemam ljubavnika ministra da mi pravi koncert!

Autor: S. A. | 06.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Neda Ukraden izjavila je nedavno da je ostvarena žena i privatno i poslovno i da joj cilj nije veliki koncert, jer “nema poput njenih koleginica adekvatnog dečka koji će da finansira takav projekat”.

Jedna slamka  među vihorove:  Neda

Jedna slamka među vihorove: Neda | Foto: Masanori Jošida

Na pitanje da li planira da zapeva u Areni, na Ušću ili Centru “Sava” pevačica kaže da ne razmišlja o tome.


- Ne, ne, ne razmišljam o tome. Zato što sam realna i zato što mi ne pada na pamet da svoju mukom stečenu imovinu i ušteđevinu rasipam na zadovoljavanje sujete niti moje niti sujete mojih saradnika.
Nemam ljubavnike među ministrima, nisam stranačka pevačica. Bez podrške sponzora i raznih moćnika teško da se takva priča može isplatiti - izjavila je za “Vestionline” Neda i dodala da ona ne priča na sav glas o svojoj karijeri.

Na koga li je mislila?:  Bekuta i Mrka

Na koga li je mislila?: Bekuta i Mrka


- Moja karijera je duža od četiri decenije i teško je izbrojati predivne koncerte, prepune dvorane, male i velike, a nebrojeno puta sam dokazala da svoje koncerte znam da uradim na svetskom nivou. Ali, ja nigde ne pričam kako razbijam, nemam ekipu koja lansira priče o meni i filuje novine mojim uspesima niti mi to treba - iskrena je Ukradenova.
Poslednji komentari
  • novosadjanka Vreme: 06.07.2013 09:12h

    Baš mi žao Nede! Eto, i gitaru je naučila da svira! A koncert? Pa, zar mi to sve ne plaćamo iz budžeta?! A i zeta je zaposlila u Grandu! Brinem i ko će joj platiti legalizaciju stanova u Bgd. pa ono u CG!!! Možda se baka vrati u Bosnu i tamo reši sve svoje finansijske probleme!!! Znam da sam grozne, ali ovde se penzije smanjuju a mi plaćamo razne pevaljke i dajemo im nacionalne penzije!

  • Nena Vreme: 06.07.2013 11:30h

    Pa nema kad si se razvela od direktora RT Sarajevo, a za Tijanica si matora! Nisi Ani ni do kolena!

  • mima Vreme: 06.07.2013 11:37h

    Kako smo mi zlurad narod, sve sto valja mi mu moramo naci manu. A sto se tice Nede Ukraden, ona je jedna d a m a koja celog svog zivota radi na sebi, fenomenalno peva jos bolje izgleda ima divnu cerku i dve preslatke unucice i sta ce vise, vise joj i ne treba. Ona je ostvarena u svakom smislu te reci. Kada je u pitanju pevanje, ona je takav umetnik, kojoj bi trebalo svake godine omoguciti koncert. Nazalost kod nas koncerte prave samo oni pevaci koji imaju ili zeta politicara, ili ljubavnika politicara ili je u pitanju pripadnost nekoj od vladajucih stranaka... Zato draga Nedo, glavu gore i ne zali sto nemas nekog Mrkonjica, da budem iskrena ja njega ne bih pozelela ni za komsiju. To je mogla samo doticna gospodja koja misli da je postala obrazovana, pametna i sl. jer je u vezi sa ministrom. Nadam se da on nece jos dugo biti ministar, pa cemo videti dokle ce trajati njihova ljubav.

  • Natasa Vreme: 06.07.2013 15:03h

    Neda je jedna prava dama i gde god je pevala ostavila je lep trag ...Realno je rekla zena da nema sponzora za takve stvari NAPRAVILI SU OD cece ludnicu ispade ona najveca zvezda na svetu ,a radnje koje radi pegla Dacic ,pa ona blesava Karleusa .I kad neko valja mi mu nadjemo manu Neda je jedna kulturna zena svaka njoj cast.A ovde prolaze samo kriminalci starlete itd

  • JJ Vreme: 07.07.2013 04:34h

    Trebalo bi je pitaiti zasto se udala za muzickog urednika u Sarajevu mnogo starijeg od nje, i vrlo neuglednog. Razvela se vrlo brzo posle rodjenja kcerke, naravno kada joj je muzicka karijera zahvaljujuci suprugu muzickom uredniku krenula uzlaznom putanjom. Oprostit cemo joj vjerovatno zbog godina zaboravila je svoje mladalacke motive i sponzore.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP