Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA DONELA DOKAZE

Neda Ukraden: Ispitivali su me tri sata!

Autor: telegraf.rs | 15.01.2015 - 13:00:00h | Komentara: 0

Ukraden je u Poresku upravu došla taksijem nešto pre 14 sati, sređena, nasmejana i vidno dobro raspoložena. Okupljenim novinarima i fotereporterima pokazivala je poveću kesu s dokumentacijom koju je donela kako bi dokazala da je tokom njene duge karijere uredno plaćala porez

Neda Ukraden

Neda Ukraden | Foto: Emil Čonkić

Pevačica Neda Ukraden provela je juče skoro tri sata u Poreskoj upravi u Beogradu, gde je inspektorima objašnjavala poreklo svoje imovine i donela dokaze da nije kriva za utaju poreza.

- Pozvana sam u svojstvu građanina na informativni razgovor. Nemam šta da krijem i uredno plaćam porez. Poslednjih godina nastupam isključivo u inostranstvu, uglavnom u Hrvatskoj i Sloveniji, a pare mi ležu direktno na žiro račun – rekla je pevačica.

Neda je u Poresku upravu došla taksijem nešto pre 14 sati, sređena, nasmejana i vidno dobro raspoložena. Okupljenim novinarima i fotereporterima pokazivala je poveću kesu s dokumentacijom koju je donela kako bi dokazala da je tokom njene duge karijere uredno plaćala porez.

Neda Ukraden

Neda Ukraden | Foto: Dimitrije Goll

- Rekli su mi da me pozivaju na kratak razgovor, a zadržala sam se tri sata. Imam mnogo imovine, pa pretpostavljam da je zato toliko dugo trajalo. Srećom, čuvam svu dokumentaciju, imam sve kupoporodajne ugovore.

Novac zarađen u inostranstvu investiram u Srbiji i to je ono što me odvaja od mojih kolega. Sve u svemu, mislim da neće biti problema – rekla je Neda Ukraden nakon što je završila sa davanjem iskaza.

Podsećamo, prema okvirnim procenama, pretpostavlja se da srpski pevači i pevačice godišnje utaje porez u visini od čak 87 miliona evra tako što ne prijavljuju svoje stvarne prihode. Da bi se to sprečilo, Poreska uprava počela je da poziva pevače na razgovor, a među prvima su na red došle Sandra Afrika i Nataša Bekvalac.

Juče je na saslušanje trebalo da dođu i Miroslav Ilić i Jelena Karleuša, ali se nisu pojavili, a predviđeno je da inspektori ispitaju još i Zdravka Čolića, Anu Nikolić, Seku Aleksić i druge.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP