Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

A ONI JURE KLINKE...

Neda Ukraden: Tražim dedu za unuke! (FOTO)

Autor: Biljana Radulović | 08.01.2014 - 21:00:00h | Komentara: 7

Božić u domu pevačice Nede Ukraden veoma je veseo pored njenih unuka, dvoipogodišnjih bliznakinja Aleksandre i Nede. Nedina ćerka Jelena u osmom je mesecu trudnoće, pa su mazimice jelku okitile sa bakom, koja im je spremila pregršt poklona.

Neda Ukraden Foto: Miloš Perić

Ne da, ne da vas vaša Neda: Pevačica sa Nedom i Aleksandrom Foto: Miloš Perić

 
- Njih dve su mom životu dale posebnu dimenziju. Kada čujem njihove glasove, ništa lepše mi ne treba. Oduvek sam želela da imam više dece, ali mi se nije dalo. Bila sam jedinica, a onda je i moja ćerka ostala sama, a kada se udala, insistirala sam da odmah prave decu i imaju ih što više - priča Neda, dok njena imenjakinja peva čuvenu pesmu svoje bake “Zora je”.

Neda Ukraden Foto: Miloš Perić

Ispunjava sve želje unukama: Neda kao Baba Mraz Foto: Miloš Perić

Za to vreme Aleksandra trči za maltezerom Dejom, koji im je, kako kažu, kao član porodice. Dok otvaraju poklone i traže da im stavljaju sjaj na usne, baka im priča o irvasu koji vozi Deda Mraza i peva sa njima.

- Iako su bliznakinje, potpuno su različite. Još je rano da govorimo o pevačkom talentu, mada Aleksandra češće peva, dok Neda ima prodorniji glas. Svakim danom me raduju novim rečima i umećem da nađu pesme i crtane filmove na internetu, mada najviše vole ruske crtaće - ponosna je baka Neda.

Neda Ukraden Foto: Miloš Perić

Neću da bijem bitku sa mladošću: Neda Ukraden Foto: Miloš Perić


Na pitanje da li će se posvetiti svom životu i naći partnera, pevačica nam je priznala da je tri puta bila na korak do ponovne udaje.

- Nema te žene koja ne želi ljubav sa muškarcem pored koga će da ostari. Bila sam nekoliko puta na ivici da stanem na taj ludi kamen, ali mi se nije dalo. Nismo izdržali probleme i okolnosti koje su bile protiv nas, ali rezultat je da još tražim onog pravog. Volim slobodu, putovanja, protivnik sam stega i polaganja računa, pa ako znate nekog takvog, recite mu da je konkurs otvoren - kroz osmeh kaže pevačica.

Ona ipak priznaje da uživa u trenutnom statusu.

- Sreća je i kada u mojim godinama mogu da uživam u životu slobodna. Muškarci koju su moji vršnjaci traže klinke od 20 godina, a meni ne pada na pamet da bijem bitku sa mladošću.

Neda kaže da je njen životni uspeh to što je vaspitala ćerku da bude dobra majka i supruga i najviše od svega u novoj godini želi da Jelenin porođaj prođe kako treba i da joj na svet donese zdravog unuka.

"Kriminalci mi nisu gradili karijeru"

Neda kaže da se ceo život borila bez ičije pomoći.
- Sve sam postigla zahvaljujući radu i pozitivnom stavu. Nisu mi bili potrebni nikakvi kriminalci da sa njima tikve sadim kako bih napredovala, na šta sam posebno ponosna. Nisam dozvolila ni da me zlo iskompleksiranih ljudi otruje ni kada su mi 1992. godine minirali porodičnu kuću, koju sam sagradila na dedinoj njivi. Znala sam da je to tada bila poruka nekih zlonamernih ljudi, ali takvima se nikada nisam bavila i uspela sam da moja muzika nema granice. I danas pevam u svim repulikama bivše Jugoslavije i mirno spavam. Izabrala sam teži put uspeha, ali temeljniji - kaže Neda.
 

Poslednji komentari
  • Jovana Vreme: 08.01.2014 21:23h

    Po ovom tekstu koji sam procitala Neda je jako srecna. I treba, zasluzila je. Veoma je cenim. Kako ne bi bila srecna pored takve zavidne karijere. dobro vaspitane cerke, dve unuke bliznakinje, sledece unuce na putu. Prica nije kompletna. Neko je ovde propustio da kaze sem toga sto je Neda baka ovih lepih bliznakinja, da je njena cerka majka ove dece... medjutim.. vrlo sebicno da u celoj ovoj prici Neda ne spomenu zeta, oca toliko voljenih unuka.

  • Djoka Mazić Vreme: 09.01.2014 02:00h

    Molim da kod baka Nede budem upisan (pazite da "S"ne zamenite slovom "Š"!) kao prvi deda-kandidat. Jes' da sam malko uvenuo, ali mi je zato duh sasvim svež. Skoro mlad i zelen. U slučaju najužeg izbora kontakt je moja e-mail adresa.

  • Petar Vreme: 09.01.2014 04:50h

    Pa karijera za postovanje, porodicna atmosfera na nivou, Neda sa unukama ispred okicene jelke, ali opet nesto nedostaje. Zivortni saputnik i mirna starost sa njim. A sad kad je "konkurs otvoren" dako se nadje neki koji ce odgovarat gospodji Ukraden i ja joj to zelim. A sto ova gospodja kaze da nije spomenut zet, gospodjo ovdje je prica o baki i unukama, neka zet suti i uziva u toplini ovog doma.

  • čik ako smeš Vreme: 09.01.2014 06:57h

    nedo što se tiče dede predložio bih ti mrku.dobro jede,malo pije I čvrsto spava.novčanik ne nosi ali su mu kartice pune.

  • zoma Vreme: 09.01.2014 10:22h

    naj ti bolje da se udas za mene .manise vise te estrade vise se posveti unucicima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP