Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA IZVELA IZ PORODILIŠTA NOVOG ČLANA PORODICE

Neda: Unuče vodim kući!

Autor: Ekipa Alo! | 31.01.2014 - 10:10:00h | Komentara: 2

Pevačica Neda Ukraden juče je iz porodilišta „Dr Dragiša Mišović“ izvela unuka Dušana, koga je njena ćerka Jelena na svet donela pre pet dana. Neda je u pratnji zeta Predraga sa nosiljkom i garderobom nestrpljivo čekala da unukama, bliznakinjama Nedi i Aleksandri, dovede brata.

Moja ćerka je hrabra jer je, za razliku od mene, odlučila da ima mnogo dece“,  poručuje Ukradenova

Moja ćerka je hrabra jer je, za razliku od mene, odlučila da ima mnogo dece“, poručuje Ukradenova | Foto: Dimitrije Goll

- Babino unuče vodim kući! Najsrećnija sam baka na svetu jer je moja ćerka Jelena veoma hrabra žena koja je, za razliku od mene, odlučila da ima mnogo dece. Moj otac, po kojem je Dušan dobio ime, bio bi presrećan da može da vidi kako je njegova energija prenesena na potomka. Ovo je bakino zlato, pored bliznakinja, rođen je na isti dan kao i one, pa ćemo od sada svake godine praviti trosturko slavlje.

Neda Ukraden

Neda Ukraden | Foto: Dimitrije Goll

One uveliko pričaju: „Dolazi blat Dule“, ali videćemo da li će se ponašati kao da je igračka, pa ga ščepati, ili će shvatiti da moraju da ga paze. Naučila sam ih da će morati da ćute kada bata bude spavao, a spremile smo mu predivan krevetac sa baldahinom. Noćima nismo spavali, slavili smo do jutra jer smo svi uzbuđeni - ponosno kaže Neda.
Pevačica ističe da unuk neće biti povlašćen, pošto je muški naslednik.

- Neću praviti razliku, a i kada bih je pravila, pre bi to bilo u žensku korist, jer sam slaba na devojčice. Najbitnije je da sada imamo troje predivne dečice u kući i meni veća radost od toga ne treba! - kaže Neda.

| Foto: Dimitrije Goll


Dok zet dodaje da naslednik liči na njega, mama Jelena želi da što pre stigne kući jer se uželela ćerkica Aleksandre i Nede.

- Nikada se nismo razdvajale i ne znam ko je kome više nedostajao. S obzirom na to da sam prošli put rodila bliznakinje, ovog puta je bilo dvaput lakše. Sve je super prošlo, nosim veoma lepe utiske sa porođaja. Sada počinje novo poglavlje u mom životu. Biće to pozorište u kući dok se Aleksandra i Neda ne naviknu na brata - uz osmeh priča Jelena, koju je suprug dočekao sa buketom cveća.
Poslednji komentari
  • jeca Vreme: 31.01.2014 12:48h

    Aj bre Nedo, ostavi malo svoje potomke na miru da zive svoj zivot, dosadi vise, utrpavajuci se svaki dan u novine! Ipak znam da moj komentar nece biti objavljen, kao vise puta dosad.

  • nedjo Vreme: 01.02.2014 00:09h

    sa srecom

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP