Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DNEVNIK JEDNE STARLETE: NADA ĐUKIĆ BLONDI

Neki moji fudbaleri!

Autor: Nada Đukić Blondi | 03.11.2013 - 14:38:00h | Komentara: 9

Cenite iskrenost i divite mi se jer bez dlake na jeziku vam uvek kažem sve. Hejtujete ali pažljivo pratite moj rad, ok, face zavidne, mrzite me i šta sad? Favorizujete druge, meni to ne smeta jer ja želim fudbalera a ne biseksualca pored mene da šeta. Da li u vama budim animozitet zbog vrhunskih fudbalera o kojima sanjate a meni su već davno prešli u navike ili što dolazim iz druge države a punim vaše klubove i strane naslovne? Znam, zanima vas moja intima, ko se sada oko mene cima i kao klinac balavi i prima. Da li mi je crno beli dres u glavi, brojevi, čiji keš me mami i da li se uveče pucaju penali.

Nada Đukić Blondi

Ha, morala sam malo rime da bacim. Pa da krenemo sa onim što vas sigurna sam najviše zanima. Moja najveća ljubav, veza puna emocija, vezni igrač, Italija. Kao dečko savršen, iskren, divan, izuzetno romantičan, pravi dasa i kavaljer ali takođe i jako ljubomoran i nepoverljiv. I da se razumemo nisam varala ali sam lagala i bez njegovog znanja izlazila što je i dovelo do prekida nečega predivnog i savršenog.
Zatim, igrač sredine terena, divna persona, vrhunskih kvaliteta kako u krevetu tako i van njega. Najveća moja strast i najbolji ljlubavnik koji me je doveo do najvećeg vrhunca upravo u kući svog saigraca takođe igrača sredine terena. Izrazito galantan, neodoljiv i do sada neponovljiv, gledao me je kao boginju mazio i pazio. "Izvlačiš ga iz kičme uvek je govorio". Prevara sa najboljim drugarom, saigračem u čijim odajama me je doveo do ludila, dovela je do raskida i to mi je bila najveća greška. Izgubila sam vrhunskog ljubavnika i zamenila ga sa nežnim fudbalerom sa kojim sam nakon toga mogla samo da ostanem dobra drugarica i da zajedno zalivamo cveće.
Reprezentativac, vezni igrač, koji mi je nudio 50.000 evra da mu budem devojka i luksuzna putovanja. Izuzetan čovek, savetovao me šta je prava sreća ako se upustim u vezu sa njim. Kako je divno putovati i pratiti takvog čoveka po celom svetu i da je taj iznos sića za sumu koju bih mogla dobiti od njega kao svog dečka. U krevetu kao napaljeni pastuv, fetiš završnica na mojim stopalima, koja je obožavao. Definitivno najgalantniji od svih.
Igrač odbrane, Španija. Moj cican, fin, odmeren, poštovao je moj personaliti u krevetu je bio savršenstvo i poziv koji se ne odbija. Najčešće smo vodili ljubav na stolu, posle čega je isti često pucao u prostorijama sa mnogo ogledala.
Krilo, bek levi, super osoba i dan danas ekstra prijatelj pun razumevanja. U krevetu mogla bih reći samo gotivan i veoma obdaren ali ne i spektakularan. Uživao je u mojim savršeno izvajanim oblinama. Fetiš, kontakt očima u svim radnjama.
Igrač odbrane, Rusija. Kao i svi prethodni, prema meni savršen i izuzetno iskren. Ali nedovoljno zanimljiv za nastavak nečega, tako da je bio samo jedan u nizu i sa njim bi bila suvišna svaka pitanja. Jedva sam uspela da ga se otarasim.
Zadnji vezni igrač. Vatreni crni pastuv, gospodin, lepih manira. Njegova sočna, velika usta na mojim 24 sata, zagrljaji puni strasti. Ne nešto izrazito, vešt tehničar ali velikog ponosa. Ipak sam ja veoma aktivna devojka i volim da dominiram tako da mi to nije mnogo smetalo i priznajem da me je oduševio krevetom punim mirišljavih kala.
Dragi moji čitaoci alo.rs portala, drago mi je što ste bili uz mene i pratili moj rad, vaša Blondi odlazi na zasluženi odmor, vidimo se u nekom novom serijalu.
Poslednji komentari
  • milos Vreme: 03.11.2013 15:43h

    Prvi ne znam ko je ali drugi su sigurno Neca I Lola, treci takodje ne znam ali mi sve asocira na Miralema :-) Cetvrti hmm ne znam, peti mislim da je Volkov, sesti Cosic ili Koroman sigurno I sedmi je Djemba ;-)

  • Teodora Vreme: 03.11.2013 16:46h

    A cenovnik?

  • Laki Vreme: 03.11.2013 17:42h

    Ženi kojoj se obuća slaže sa facom ne treba verovati! (latinska izreka) ((možda))

  • Ceca Vreme: 03.11.2013 17:43h

    Dete drago stavi jednu sliku i ispod stavi cene izvođenja radova i mani se ovih predugačkih tekstova, jer klijentela kojoj si ti bitna sigurno ne voli da čita, zato spakuj sve u par reči ,ostavi kontakt i srećno ti bilo.

  • balsa Vreme: 03.11.2013 18:01h

    Nemanja Tomic, Lola Smiljanic, Djemba Djemba, Vladimir Volkov, Adem Ljajic a reprezentativac vise nije tajna da je Miralem zna se . Samo ne znam ko je Spanija mozda Obradovic I Rusija Koroman. Eto Blondi ja sam otkrio imena umesto tebe haha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP