Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTKRILA NAJUZBUDLJIVIJE MESTO NA KOM JE VODILA LJUBAV

Nela: Imala sam seks na steni!

Autor: Dijana Petrović | 11.09.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Leto, sunce i talasi mnogima su asocijacija za odmor, a pevačici Neli Bijanić na seksi avanturu, te nam je bivša farmerka otkrila da je u ovakvom ambijentu, konkretno na steni, imala intimni odnos. Bijanićeva je seks na steni navela kao svoje najneobičnije mesto za vođenje ljubavi, ali je istakla da joj je krevet ipak miliji.

Kamen gori, val se pjeni

Kamen gori, val se pjeni

- Najneobičnije mesto na kom sam upražnjavala seks je stena, pored obale. Volim da osetim tvrdo (smeh). Šalu na stranu, krevet je svakako najbolja varijanta i najviše ga volim. Jeste i na steni bilo lepo, toplo, sunčano, more zapljuskuje, ali krevet je krevet - izjavlila je Nela, koja tačno zna kakvog muškarca pored sebe želi.


- U principu volim starije muškarce, crne, visoke, ambiciozne i sposobne. Volim markantne muškarce, jer sam i sama takva. I moj sadašnji partner se uklapa u ovaj profil muškarca. Da nije takav, mi prosto ne bismo mogli da funkcionišemo. Moji muškarci su uglavnom želeli da mi skinu zvezde s neba, a ja sam žena koja ih sve promeni. Oni se meni prilagođavaju, ja retko njima - tvrdi pevačica koja mašta o seksu sa turskom zvezdom Kenanom Imirzaliogluom.

- Fantaziram o onom turskom glumcu koji je igrao Ezela. Obožavam takav tip muškarca, markantan je. I ja sam takva, crna, otresita - kroz smeh ističe Nela, koja otvoreno priznaje koliko je muškaraca imala u životu, ali i sa koliko godina je izgubila nevinost.

Fantaziram o onom turskom glumcu koji je igrao Ezela

Fantaziram o onom turskom glumcu koji je igrao Ezela

- Nisam imala mnogo muškaraca, možda desetak, a nevinost sam izgubila u 20. godini. Iako je to možda neuobičajeno za moju profesiju. A danas je tek neuobičajeno jer mladi danas to rade mnogo ranije - ističe Bijanićeva, koja s druge strane otkriva da je prava domino dama u krevetu:


- Volim da dominiram u krevetu, dakle, ja vodim igru. Znate, često sam vozač, retko suvozač, tako je valjda i u ostalim segmentima mog života. Ja sam rak podznak lav u horoskopu i idem iz krajnosti u krajnost - ističe pevačica koja je nedavno izašla iz rijalitija “Farma” i otkriva da nema omiljenu pozu u seksu, kao i da ne podržava seks za jednu noć.

- Nemam omiljenu pozu, najvažnije mi je da seks upražnjavam sa onim koga volim, a kad je tako, sve poze isprobam. I ne koristim seksualna pomagala, nisam iz te priče, a nisam ni za seks za jedno veče. Kad sam ulazila u “Farmu”, rekla sam da ne bih imala seks pred kamerama čak ni sam Ezel da mi uđe - zaključila je Nela Bijanić.
 

Živim sa bivšim, a imam sadašnjeg!

Nela je otkrila i da ima dečka iako i dalje živi sa svojim suprugom:
- Jeste, ja živim u istoj kući sa bivšim suprugom, a imam i partnera, i to fantastično funkcioniše. Kad je dobra komunikacija između bivših partnera, onda tu nema problema. Mi smo podeljeni po etažima i imamo intimu. A što se tiče mog partnera, tu su računi takođe raščišćeni.

Poslednji komentari
  • Srdjan Vreme: 11.09.2013 09:56h

    Znaci kamenjarka.

  • Sale Vreme: 11.09.2013 14:34h

    Idi bre onda za Tursku pa ga trazi,kad u Srbiji za tebe nema nista....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP