Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CRNOGORSKI BIZNISMEN BRANO MIĆUNOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI:

Nema srećnijeg čoveka od mene!

Autor: Biljana Radulović | 26.03.2015 - 21:00:00h | Komentara: 8

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović, prvi put pred glamuroznu svadbu ćerke Andree, progovorio je o svojim osećanjima. Iako detalje luksuznog slavlja, koje je zakazano za subotu, ne želi da iznosi u javnost, ponosni otac ne krije radost što udaje mezimicu.

Kada on  pravi slavlje,  sve mora  da puca:  Brano  Mićunović

Kada on pravi slavlje, sve mora da puca: Brano Mićunović

- Nema srećnijeg čoveka od mene. Normalno je da se radujem svadbi svog deteta i želim joj svako dobro, kao i svaki drugi roditelj svom nasledniku - rekao nam je Brano, koji detalje ceremonije od 60 zvanica nije želeo da iznosi.


Veridba protekla uz rafale


Mićunović je u januaru u svom domu u Nikšiću dočekao mladoženju i njegove roditelje, koji su došli da isprose Andreu. Slavlje koje je trajalo do duboko u noć završeno je pucanjem iz automatskih puški. Prema navodima crnogorskih medija, pucao je Branov sin Stefan i njegova devojka, koji su nešto kasnije policiji predali oružje.

Mićunović je poput dobrog političara izbegao pitanje da li mu je, kao i većini očeva koji su vezani za žensku decu, pomalo i teško.

- Pa šta da vam kažem... čućemo se posle svadbe, pa ćemo pričati. Hvala vam na čestitkama - ljubazno je odgovorio jedan od najmoćnijih ljudi Crne Gore, kojeg smo u žurbi oko priprema, pozivom zatekli u Podgorici.

Kako saznajemo, Mićunović nije oduševljen medijskom pompom koja se digla oko ceremonije na kojoj će njegova naslednica sudbonosno „da“ izgovoriti dugogodišnjem dečku Milošu Kustudiću.

U ovom hotelu će biti upriličeno slavlje

U ovom hotelu će biti upriličeno slavlje | Foto: Goran Srdanov

 
Na svadbi veka koja se održava u hotelu „Splendid“ u Bečićima, goste iz zemlje i sveta zabavljaće najveće muzičke zvezde Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, dok će Sergej Ćetković otpevati „Poglede u tami“ za prvi mladenački ples.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić

 
Kao što smo već pisali, svim gostima su obezbeđene avionske karte, mesta za usidrenje jahti i prenoćište u luksuznim apartmanima. Bečići, kao i susedna Budva, biće pod dodatnim obezbeđenjem, dok će pojedine ulice biti zatvorene kako bi svatovi mogli slobodno da šetaju. Najskuplji cvetni aranžmani, pića i hrana iz svih zemalja uveliko stižu u Crnu Goru, gde je sve spremno za dugo najavljivano veselje.

Zabrana

Poslednji komentari
  • mladen Vreme: 27.03.2015 04:47h

    Samo e u Srbiji o olosu pise sa postovanjem i ushicenjem!

  • deki Vreme: 27.03.2015 07:34h

    Ovakve bahanalije bez da nisi neki trgovac drogom ne mogu da se prirede.Da li neko iz EU,posto je on CG Vlast a oni su njegovi,pozvao na kontrolu ovog lika? jos nasi du..uvlakaci odmah potrcali da mu se oduze:)kakva bagra...ovo nigde na svetu nema! Ni u Nambiji!

  • mima Vreme: 27.03.2015 07:54h

    Cime se bavi gospodin Braba Micunovic? bas me interesuje, mozda posluzi kao M o d e l za bogacenje i mnogim drugim zainteresovanim ljudima/

  • p@r@d@ kic@ Vreme: 27.03.2015 11:08h

    E moj decko neces smjet ni da pisnes u braku a o razvodu ni u snu da pomislis,fino si se UDAO.

  • Tarok Vreme: 27.03.2015 11:14h

    Lako se praviti važan na ne legalno zarađenom novcu..Dok CG tabori u velikim dugovima ovaj krimi čovek pokazuje javnošću kolko je poštuje..Pravi kćerki svadbu mimo naroda gde troši tolke novce sa kojim je mogao izgraditi 4-5 dječijih vrtića,ili neku firmu da bi zaposlio i onako nezaposlene svoje sugrađane..Ničija nije bila dovijeka pa tako Milo,Svetozar i ovaj Brano kad tad će odgovarati za milione i milione nelegalno "zarađenih" para.Otac mi je radio 40 godina ni stan nije dobio od firme,koju su ovi gore navedeni poslali u raspad.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP