Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI PEVAČ OTKRIO ZA ALO! DA JE IMAO SEKS NA PLAŽI

Nemanja Stevanović: Više ne onanišem!

Autor: A. Radojević | 12.06.2013 - 08:20:00h | Komentara: 1

Folk pevač Nemanja Stevanović poznat je kao osoba koja se sviđa mnogim devojkama koje prate njegov rad, a u intervjuu za “Alo!” otkrio je svoja prva seksualna iskustva. Pored toga što je nevinost izgubio sa, kako kaže, 16 godina, Nemanja je sa nama podelio da je imao seks na plaži, ali i priznao da više ne onaniše.

Ne broji koliko je imao  devojaka:  Nemanja  Stevanović

Ne broji koliko je imao devojaka: Nemanja Stevanović | Foto: Goran Srdanov

- Davno to vreme beše, radio sam to kao i svi mladići, sada ne. Ne sećam se da li sam imao neku inspiraciju i koga sam zamišljao, ali sam to radio kao i svi moji vršnjaci tada - odgovorio je Nemanja na pitanja da li se samozadovoljava i podelio sa nama kada je bio i kako je izgledao njegov prvi seks.


- Davno. Bilo je to kada sam imao 16-17 godina sa devojkom sa kojom sam bio dve godine u vezi. Taj prvi put je bilo fantastično, šta drugo mogu da kažem - ispričao nam je Stevanović i dodao da je najneobičnije mesto na kom je imao seks plaža.

- Nemam pojma koje je najneobičnije mesto. Nisam neki egzibicionista, ali imao sam jednom seks na plaži - kaže Nemanja, koji nije želeo da otkriva koja je plaža u pitanju, ali i rekao da je najviše bez seksa izdržao u “Farmi”.

- Nisam to nešto merio, ali recimo da sam najduže bez seksa izdržao u “Farmi”. A dok sam bio u vojsci, bilo je tu izlazaka u grad, tako da nije puno vremena prolazilo - iskren je bio Stevanović, a na pitanje koja mu je omiljena poza odgovorio je kratko:
- Zavisi od raspoloženja - kaže pevač.

Da li će u krevetu biti dominantniji on ili devojka, kod Stevanovića takođe zavisi samo od raspoloženja. Od kada se takmičio u “Zvezdama Granda” mediji su pratili ljubavni život ovog mladog pevača, međutim, on ne zna tačan broj devojaka sa kojima je bio.
- Nisam brojao koliko sam imao devojaka do sada - iskren je bio Nemanja, a zatim nam je i objasnio kakav tip žena on voli.
- Volim definitivno umerene devojke, ali u svakom smislu umerene - kaže on.
Poslednji komentari
  • sekula Vreme: 14.10.2013 07:57h

    a kod mene obrnuto...moja micika veli da je slomih pa ja onda moram jednom pre sexa da gabacim u nesvest da bijekrace ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP