Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRAŠNO!

Mina: Dva dana su me silovali i tukli!

Autor: Ekipa Alo! / Tanjug / Blic | 23.06.2013 - 13:57:00h | Komentara: 16

Nestala manekenka Mina Milenković pronađena je živa u Resniku, ali tvrdi policiji da je preživela agoniju, da je dva dana silovana i tučena!

Mina Milenković

Mina Milenković

Policijska patrola pronašla je danas manekenku Minu Milenković u Rakovici, dok je stopirala na lokalnom putu.

Kako „Blic“ saznaje, Minu su zapazili žitelji Resnika na ulici jer je bila bosa, raščupana i u veoma lošem zdravstvenom stanju.

Policiji je izjavila da je dva dana silovana i tučena. Ona je prebačena u Urgentni centar gde joj je zadržana na lečenju.

Mina je potpuno dehidrirala, bila je sva u modricama i gola. Dok je policija dolazila, njoj je jedna meštanka Resnika pomogla da se malo povrati.

Devojka je zamolila tu ženu da pozove njene prijateljice jer je čula da za njom tragaju roditelji, prijatelji i policija! Međutim, iako ju je Mina zamolila da se žena javi njenim drugaricama i dala joj brojeve telefona, kada su one htele da se čuju s njom, Mina nije htela da priča, već je samo ćutala - rekao je izvor Kurira.

Kako piše Kurir, policija je ubrzo došla na poziv građana i ubrzo je utvrđeno da je reč o Mini Milenković.

- Ona je izjavila da je pretučena i najverovatnije silovana, ali nije znala da kaže ko ju je silovao jer je najverovatnije bila drogirana. Istragom ćemo utvrditi šta se zapravo dogodilo - rekao je izvor.

Internet i društvene mreže preplavila je slika manekenke Mine Milenković (21) koja je nestala pre više od 24 sata na Savskom keju u Beogradu. Poslednji put je viđena juče ujutru u blizini splava Fristajler i taksi stanice i odatle joj se gubio svaki trag.

Milenkovićeva je bila u klubu "River" iz koga je otišla oko 3 sata jer se posvađala sa dečkom. Neposredno nakon odlaska, dečku je poslala poruku "da se više neće videti jer ona ide daleko", a potom je isključila telefon.


MOLIMO VAS DA ŠERUJETE OVO !!! NIJE ŠALA NIKAKVA, unapred Vam hvala svima ! I MOLIMO VAS ZA MASOVNI SHARE ! - podtavljeno je na zvanićnoj stranici modne agencije "Crystal Model Agency" čiji je Mina član.

Kako je "Puslonline" danas preneo Mina je bila na splavu "River" sa dve drugarice, i nešto oko tri sata ujutru je otišla jer se navodno naljutila na dečka. Bila je jako nervozna i krenula je kući - otkrila je njena drugarica koja kaže da Minini roditelji ne žele da se previše piše o tome, osim o činjnici da je nestala.

Inače, Mina Milenković (20) je javnosti poznata kao devojka koja je dobila glavnu ulogu u spotu Saše Kovačevića za pesmu "Piši propalo"

Potrazi se priključio i pevač Saša Kovačević koji je na svom profilu na Fejsbuku objavio obaveštenje o nestanku devojke.

Saša Kovačević

Povodom ovog slučaja "Pulsonline" je kontaktirao i PR menadžera Saše Kovačevića:

- Mina je zaista divna devojka, uvek je nasmejana i nadam se da će se ovo brzo završiti. Mi smo je upoznali preko njenog dečka Aleksandra Ćosića, koji je inače vlasnik splava "River" i imali smo odličnu saradnju na snimanju spota - rekao nam je PR menadžer Saše Kovačevića.
 

Poslednji komentari
  • Miroslav Vreme: 23.06.2013 16:44h

    Proverite Aeorodrom Nikola Tesla

  • Marko Vreme: 23.06.2013 19:01h

    Nemoj samo da hejtujete sada! Hvala bogu da je devojka pronadjena, moze svakome da se desi, dobro je da je reakcija bila brza i da je ziva, sve ostalo je manje bitno :)

  • nina Vreme: 23.06.2013 19:24h

    srbija je propala,a rek srpska estrada !

  • duda Vreme: 23.06.2013 19:25h

    od kad se to zove "dehidrirana"

  • Micko Vreme: 23.06.2013 19:29h

    Jel ima 20 ili 21 godinu, dogovorite se..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP