Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUSRET BIVŠEG PREDSEDNIKA I STRIPERA NA BEOGRADSKOM AERODROMU

Nestorović: Tadić mi
je rekao da
napušta politku!

Autor: A. Veljković | 29.10.2013 - 13:00:00h | Komentara: 14

„Boris nije loš čovek, samo je na pogrešnoj strani i mnogo je bio okružen lopovima“, rekao nam je Dejan

Nestorović i Tadić kafenišu

Nestorović i Tadić kafenišu

Iako je možda nekima nezamisliv spoj političara i stripera koji ispijaju kafu, naš paparaco je nedavno na Aerodromu „Nikola Tesla“ zatekao Dejana Nestorovića i Borisa Tadića, koji su pili piće i ćaskali. Naime, pre nekoliko dana, oko šest sati ujutru naša ekipa uslikala je bivšeg predsednika i direktora NVO „Sigurna pozicija“ kako sede i ćakulaju. Počasni predsednik Demokratske stranke se pojavio u aerodromskoj zgradi sa slušalicama u ušima, bez obezbeđenja i bilo kakve pratnje, a par minuta posle njega stigao je i Nestorović. Njih dvojica su se sreli u kafeteriji, gde su se pozdravili i seli za isti sto. S obzirom na to da nas je jako zanimalo o čemu su pričali i da li se znaju od ranije, pozvali smo stripera koji nam je objasnio da je susret bio slučajan jer je on tog dana leteo za Rim:

- Javnost već zna da ja volim Dačića i da je on za mene politički bog koji mi je jednom prilikom i život spasio kao ministar policije, a pri tome sam dugogodišnji član SNS-a. Uvek sam bio za patriotske snage kada je bilo najteže, pa i danas. No, sada mi se ukazala prilika da malo proćaskam sa bivšim predsednikom Tadićem, o njegovom zdravlju, sreći i o daljem političkom angažmanu, kad smo se već sreli na aerodromu. Onako hrišćanski! Boris nije loš čovek, samo je na pogrešnoj strani, takav utisak sam stekao. Mnogo je bio okružen lopovima, što je znatno uticalo na njegovo zdravlje. Eks predsednik mi je potvrdio da se nikada više neće vratiti aktivno u politički život Srbije. Delovao mi je iscrpljeno i tužno, ali mu nisam poverovao da se neće vratiti u politički život - ispričao nam je striper i dodao da ima par saveta za Tadića koje mu nije rekao prilikom susreta, ali se nada da će ih čuti sada.

Dejan Nestorović

Dejan Nestorović

 
- Savetujem Tadiću da treba više da se opušta, posećuje fitnes i velnes centre. Rado bih mu bio trener, a nabacio bih mu i neku moju prijateljicu da ga opusti, masira i odmori od politike. Jednom se živi - rekao je šaljivim tonom Dejan, koji je prokometarisao da se on i bivši predsednik ne druže privatno i da je ovo bila retka situacija za ćaskanje, ali da mu je drago što je imao takvu priliku.

U želji da čujemo i utiske Borisa Tadića posle ovog susreta, pozvali smo ga, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao.

Slikao se u Kačavendinom dvoru!

Nestorović bio u Kačavendinom dvoru

Nestorović bio u Kačavendinom dvoru | Foto: RAS

Striper Dejan Nestorović izazvao je veliku pažnju javnosti kada je svojevremeno na svom Fejsbuku okačio slike sa vladikom Vasilijem Kačavendom iz njegovog dvora u Bijeljini. Fotografije je na profil postavio pod imenom „Srpski Versaj - moj deda kandidat za patrijarha“.

- Zbog pretencioznog pisanja o mojoj poseti vladiki napravljena mi je velika šteta, a vladika se jako nasekirao. Ne vidim zašto se u beogradskim medijima digla tolika frka ako jedna osoba koja je multikulturalna i multimedijalna i ima završena dva fakulteta poseti vladiku Vasilija. Nije mi jasno zašto neki ovu moju posetu stavljaju u pogrešan kontekst, pričaju o glupostima i nekakvim orgijama i kako je „striper bio kod Kačavende“! Nisam išao na dvor da igram striptiz, već sam išao u duhovnu i prijateljsku posetu. Tamo idem već godinama - rekao je tada Nestorović.
 


 
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 29.10.2013 13:16h

    pravi naprednjacki kadar,sta drugo da covek ocekuje od takve kriminogene stranke!

  • fidzi Vreme: 29.10.2013 13:43h

    i onda je Mrmot zavio cokoladu...

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 29.10.2013 13:49h

    Поздрављамо уједињење демократа либерала стриптизета макроа профукњача бандита и осталих белосветских васколиких бизараца.

  • Marina Vreme: 29.10.2013 14:36h

    Da li zaista jedan "striper" postaje politički analitičar u ovoj našoj Srbiji?! Aman!

  • Ana Vreme: 29.10.2013 15:00h

    Tadic bi morao paziti sa kim pije kafu?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP