Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠA NARODNA POSLANICA SE POMIRILA SA SUPRUGOM

Nevena se vratila Adžemu na Božić!

Autor: Zorica S. Radulović | 08.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 7

Nevena Adžemović po treći put rešila je da da šansu njenoj i Srđanovoj ljubavi i na najradosniji verski praznik - Božić, sa sinom Rastkom vratila se u njihov zajednički dom. Kako „Alo!“ saznaje, bivša poslanica i njen izabranik su nakon višesatnog razgovora odlučili da ne raskidaju svoju višegodišnju ljubav i da nastave zajednički život.

Nakon dužeg ubeđivanja Srđan namolio ženu da mu se vrati

Nakon dužeg ubeđivanja Srđan namolio ženu da mu se vrati | Foto: Milorad Milanković

- Adžemu je veoma falila Nevena, pogotovo tokom novogodišnjih praznika. Čim je prošao doček, odlučio je da je potraži i da razgovaraju o nesuglasicama i da za iste nađu rešenje. Nevena je bila voljna da razgovara sa njim, pa su se našli u jednom restoranu - govori dobro obavešten izvor, i dodaje:


- Sedeli su duže od tri sata. Tokom razgovora su odlučili da jedno drugom daju novu šansu i da ubuduće budu tolerantni. Osim toga, Srđan je obećao Neveni da će češće boraviti u kući i da će se više posvetiti njoj i njihovom sinu Rastku - završava priču naš izvor.

Kako dalje saznajemo, zgodna brineta već sledećeg dana spakovala je svoje i sinovljeve stvari i vratila se kod Adžema, kako bi sve troje kao srećna porodica proslavili Božić. U čast pomirenja, na najveći verski praznik, Nevena je pripremila bogatu trpezu, a tog dana ugostili su najbliže članove porodice. U Božićnoj poseti bila je i sestra Ivana, koja je uvek uz Nevenu, i u dobru i u zlu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo gospođu Adžemović, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon poznat redakciji.
Podsećanja radi, „Alo!“ je pre nekoliko dana pisao kako je Nevena napustila svog supruga i sa sinom otišla kod roditelja. Ali to nije prvi put da se par rastaje i miri. Njih dvoje su se venčali 2007. godine, da bi prvi put stavili tačku na brak 2011. godine, ali su se vrlo brzo pomirili. Drugi put su se rastali krajem 2013. a pomirili su se početkom 2014. godine. Tada su na društvenu mrežu postavili fotografiju iz dnevne sobe koja je značila da su ponovo u ljubavi.

Mališan se posebno obradovao poklonima koje je dobio za praznike

Mališan se posebno obradovao poklonima koje je dobio za praznike | Foto: Jelena Vučetić

Rastko presrećan zbog maminog i tatinog pomirenja


Sedmogodišnji sin Nevene i Srđana najsrećniji je što mu je porodica ponovo na okupu. Posebno se radovao mnogobrojnim poklonima koje je od porodice dobio za Božić i Novu godinu, a koji su ga sačekali ispod jelke. Od roditelja je, osim poklona, dobio obećanje da se nikada neće rastajati i da će još dugo živeti zajedno na okupu.

Poslednji komentari
  • Goga Vreme: 08.01.2015 08:50h

    Koga je briga za ove ljude?

  • Neša Vreme: 08.01.2015 15:26h

    Kakve vesti! Sve veće i veće gušenje!

  • sveta Vreme: 08.01.2015 15:42h

    ma divna porodica.ne dao ih Bog u komsiluku.

  • Teodora Vreme: 08.01.2015 16:50h

    Nre polusvet, to je blago, nego aposolutno,ljudsko dno!...A onda su zajedno otišli u restoran Skupštine Srbije da, sa njenom počasnom propusnicom, proslave događaj jednom gala večerom za cca 200 dinara!

  • babujka Vreme: 08.01.2015 22:55h

    Pa kad pre spremi trpezu bogatu. Vrlo cudno sposobna zena

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP