Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE ŠTRUMFETA PREKO VEZE

Nije sramota biti Seka Aleksić!

Autor: Blic | 28.07.2013 - 12:53:00h | Komentara: 0

Biti Seka Aleksić nije sramota, napisala je na Tviteru folk pevačica koja u drugom delu „Štrumfova“ pozajmljuje glas Štrumfeti, a posle prozivke nekih glumaca, predvođenih Slobodanom Stefanovićem, jednim od Štrumfova.

Voli da se modira: Seka Aleksić

Normalno je da javne ličnosti rade ovakve projekte: Seka Aleksić | Foto: M. Jošida

 

- Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnosti gostuju u takvim projektima. Ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota. Na kraju, kada ja o nekome pričam, tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo projekta - napisala je Seka.

Šta je napisao Stefanović
„I sad ispade da je Seka veća institucija od Štrumfova. Kao oni ne mogu dobro da se prodaju bez Seke. Kažu marketinški je dobro. A je l‘ može moj Štrumf na bolovanje“, napisao je, između ostalog, glumac Stefanović na svom Tviteru.

Pevačica je konstatovala da ona nema pojma ko je Slobodan, kao ni celokupna javnost, i da će mu ovaj okršaj s njom ići u korist jer će postati prepoznatljiv, i to kao glumac koji je prozivao Seku, a navela je i da očekuje da ga vidi u rialitiju „Farma 5“.

Posle nekoliko sati, Seka je u otvorenom pismu navela da je Stefanović dobar glumac i gospodin čije je predstave gledala i zaključila je da treba da se stidi što je o njoj tako govorio.

- Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno, zbog čega bi se bilo ko postideo. Naprotiv, odem često do Pozorišta na Terazijama, gde ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac govori na taj način o jednoj ženi - istakla je Seka.

Juče po podne pevačica je u mnoštvu osvrta na Slobodanove zamerke tvrdila i da je juče na pres konferenciji povodom „Štrumfova 2“ dobila podršku nekih glumaca koji su sinhronizovali crtani film i da su zamerili Slobodanu zbog predrasude da folk pevačice ne bi trebalo angažovati kao glumice.

Seka kao štrumfeta

Seka kao štrumfeta

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP