Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PREKIPELO JOJ

Nije više mogla da joj ćuti: Hejterka izvređala Kaću, ona joj žestoko uzvratila!

Autor: Opera 17 | 29.06.2014 - 11:30:00h | Komentara: 2

Pevačica više nije mogla da trpi uvrede i kritike na svoj račun, pa je žestoko odgovorila hejterki koja joj komentariše slike na Fejsbuku.

Katarina Grujić

Folk pevačica Katarina Grujić dobila je kritike od "hejterke" koja joj često komentariše fotografije na društvenoj mreži Fejsbuk i svakog puta ima nešto da joj zameri.
- Opet ona crveni karmin i kilo šminke na ocima... Ne ide to dvoje nikako skupa jadna ne bila - napisala je pomenuta devojka, ali je Kaća rešila da joj više ne ćuti, pa joj je ovog puta odgovorila.
- E mala skini mi se vise sa k****! Dosadila si i Bogu i narodu! Da l misliš da je tvoje komentarisanje mene bitno meni, a kamoli ostalima??! Pokazala si samo koliko si iskompleksirana i ljubomorna na moju lepotu i populatnost zato mala tišina! - uzvratila joj je Grujićeva.
Poslednji komentari
  • koviljka grujic Vreme: 29.06.2014 12:01h

    dokad misli ova da nas ubedjuje o svojoj lepoti kao dasmo svi slepi katarina skini sminku pa se pogledaj bice ti jasno da je ta mala bila upravu ti nisi lepa ni spolja ni iznutra sto smo mogli da vidimo na farmi karijera nula zato cuti i nekomentarisi vise ko moze natebe da bude ljubomoran niti lepo pevas nisi lepa a fali ti moral i pamet toliko o ,,zvezdi,, ...

  • bordzija Vreme: 29.06.2014 17:46h

    Grujićeva je istakla raskoš svoga vokabulara, hajterka je možda iznela svoje mišljenje apropo njenog stajlinga i šminke. Grujićeva bi mogla da shvati da je ona javna osoba (ličnost sigurno nije) i kao takva je podložna raznim kritikama i komentarima. Često je svojim ponašanjem zaslužila kuda i kamo gore kritike i opaske, a njena reakcija je klasična nemoć. Poradi na sebi i svom intelektu pa ti nitko neće moći predbaciti bilo šta, a ovako si samo kafanska pevaljka !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP