Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! DOŠAO U POSED SMS PREPISKE IZMEĐU EKS „MODELSICE“ I NJENOG BIVŠEG MUŽA

Nikola preti Sindi krivičnom prijavom!

Autor: Z. S. Radulović | 21.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 14

Pavlović šalje pevačici poruke u kojima je optužuje kako je kidnapovala njihovu ćerku Petru, iako ju je ona samo pokupila iz obdaništa

Ivana Stamenković i Nikola Pavlović

Ivana Stamenković i Nikola Pavlović

Ivana Stamenković Sindi i dalje vodi borbu oko viđanja svoje ćerkice Petre, a nedavno je od bivšeg supruga Nikole Pavlovića dobila poruke u kojima joj on preti kako će podneti krivičnu prijavu protiv nje jer je navodno kidnapovala dete u obdaništu. “Alo!” je došao u posed poruka koje bivša modelsica dobija od svog supruga, a on joj, između ostalog, preti kako će se potruditi da ona ubuduće dete viđa samo u centru za socijalni rad.

SMS prepiska

- Dete imaš pravo da viđaš od 16-19 utorkom i četvrtkom. Pošto si kidnapovala dete iz vrtića danas u 13 ide ti krivična prijava. Danas treba do 19 da vratiš Petru ispred moje kuće - napisao je Nikola, a u sledećoj poruci dodao:
- Tražiću da viđaš dete u posebnim uslovima u centru za socijalni rad - zapretio je Nikola Ivani putem SMS-a, a kako saznajemo od dobroupućenog izvora koji nam je i dao ove poruke Ivana nije imala nameru da kidnapuje dete.
- Ivana je Petru pokupila u vrtiću posle redovnog boravka ne želeći da joj dete bude na produženom boravku pored slobodnih roditelja. Taj produžen boravak nije obavezan i samo je želela da iskoristi vreme kako bi bila sa ćerkom dok je Nikola taj njen potez iskoristio kako bi

SMS prepiska

podneo novu prijavu protiv nje. Upućeni u dešavanja na relaciji bivših supružnika tvrde da je Nikola posle izrečene zabrane prilaska Ivani od strane policije ovakvim pretnjama, putem SMS-a, krenuo psihički da utiče na nju. Kako dobije poruku od njega, tako se uznemiri i počne da se trese - kaže naš izvor i dodaje:
- Bivšu „modelsicu“ izluđuje što joj on šalje poruke kada želi da preti, dok joj ni na pozive ni na poruke ne odgovara kada je dete bolesno, te da uglavnom ostane bez odgovora na poslatu poruku: „Kako mi je dete“ - završava naš izvor, a u nameri da čujemo komentar Ivane Stamenković na ovu priču, kontaktirali smo sa njom, ali je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna. Sa druge strane, njen bivši suprug Nikola nam se javio na broj telefona sa kog je Ivani slao poruke, ali je kratko rekao:
- U crkvi sam. Zovite me za 20 minuta - bilo je sve što je rekao Pavlović, a kada smo ga ponovo pozvali odbijao je naše pozive.

Od gubljenja starateljstva, do otvorenog pisma!
Sindi je ove godine ostala bez starateljstva nad svojoj ćerkom Petrom i od tog dana njen život se totalno okrenuo. Svakodnevno se sukobljava sa bivšim suprugom, pa je tako nekoliko dana posle oduzimanja starateljstva, na Fejsbuku postavila otvoreno pismo u kom Nikolu optužuje da je tukao dok je bila u drugom stanju sa malom Petrom. Mnogi su u tom trenutku stali na stranu bivše modelsice, a onda se pojavila priča kako je ona napala bivšeg muža i fasciklom pokušala da ga ubode u vrat. Sindi je tada na Fejsbuku pisala kako je nemoguće da ona prebije Nikolu, dok se on upšte nije oglašavao.

Poslednji komentari
  • alex Vreme: 21.09.2014 21:17h

    cudi me zasto joj ne pomogne zet Adjemovic,neka ga nauci da gnjuri u mutnom dunavu.

  • Seka Vreme: 21.09.2014 22:05h

    Ivana je ološ. Šta je čovek loše rekao?

  • lana Vreme: 21.09.2014 23:48h

    tesko da ste dosli u posed tih poruka, pre ce biti da je sindi dosla i pokazala vam. pritom poruke sad mogu da se salju preko neta tako da izgleda kao da vam neki drugi br salje, mada iskreno sumnjam da sindi ima dovoljno mozga da bi to znala da uradi. da je on isto ovako uzeo dete iz obdanista dok je bilo njeni starateljstvo nista ne brinite, reagovala bi ona jos gore od ovoga...

  • Neko Vreme: 22.09.2014 00:01h

    Naravno da je on u pravu sve dok sud ne presudi drugacije.Nije dete kofer u garderobi zeleznicke staice pa da dodjes po njega kad hoces.

  • Katarina Vreme: 22.09.2014 01:22h

    Koliko ste nepravedni prema ovoj devojci. Sramota. Kakvi smo mi Srbi idioti! Samo zato što je lepotom došla do svega što je želela podržavate nasilje nad ovom ženom. Da sam ja na njenom mestu, i da me je prebio na oči moje male ćerke, ne da bi ga nabola fasciklom u vrat već nožem u međunožje! Očigledno je da je potplatio sudije, da ima dobru vezu...jer da je ovo neka država, i da smo mi neki ljudi, ovaj ološ-tatin sin bi odavno bio u zatvoru a ne dobio starateljstvo nad maloletnom ćerkom!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP